Și-a băgat în mormânt copilul. Femeia a ajuns, din nou, după gratii!

UPDATE, 10 decembrie:

O tânără, în vârstă de 26 de ani, a ajuns după gratii fiind condamnată la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Povestea a început acum câțiva ani, atunci când o fetița, în vârstă de 3 ani, a ajuns la spital în stare gravă. Mama, respectiv femeia de 26 de ani, le-a declarat medicilor că bebelușul a fost victima unui accident. Mai exact, copila căzuse din căruță. Din nefericire, micuța a decedat la scurt timp. La autopsie, cadrele medicale au observat pe că corpul fetiței existau leziuni mai vechi, în afara celor suferite în urma căzăturii.
În acel moment, mama a fost acuzată de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului, dar s-a dovedit că decesul fetiței a survenit în urma căzăturii.

Procesul în care femeia era acuzată că și-a maltratat fetița a durat câtiva ani. Între timp, aceasta a rămas însărcinată și a născut al doilea copil. În luna ianuarie, Judecătoria Costeşti a emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea pe numele mamei. Tânăra nu s-a predat, fiind dată în urmărire la nivel național. Într-un final a fost  prinsă și încarcerată.
Având în creștere un bebeluș, magistrații au decis să o elibereze. Însă, argeșeanca nu a respectat măsurile impuse de lege și a ajuns, din nou, după gratii. A fost săltat, ieri, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești.

 

UPDATE:

Tânăra, săltată zilele trecute de oamenii legii și încarcerată, era dată în urmărire la nivel național. În data de 4 ianuarie, Judecătoria Costeşti a emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea pe numele mamei care și-a maltratat fetița. Femeia nu s-a predat.

Povestea are un final tragic. Fetița, bătută frecvent de cea care i-a dat viață, a murit în urma unui accident produs în urmă cu câțiva ani. Minora căzuse dintr-o căruță și ajunsă la spital, medicii au observat leziuni mai vechi, în afara celor suferite în urma căzăturii. În acel moment, mama a fost acuzată de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului, dar s-a dovedit că decesul fetiței a survenit în urma căzăturii. Instanța a achitat-o pe mamă de prima acuzație.

O tânără, în vârstă de 26 de ani, a fost încarcerată fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au săltat-o pe femeie din locuința sa din comuna Bogați.

CITEȘTE ȘI ... Andronescu: De luni, elevii se duc la şcoală

Trei ani de închisoare a primit tânăra, Luță D., pentru fapta sa.