Accident la Drăganu. Bărbat extras de pompieri din mașină

UPDATE, ora 16:00

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș se arată că un bărbat de 55 de ani, din Câmpina, jud. Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, a lovit un alt autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 61 de ani, din București. 

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a fost ranit usor și a rămas blocat în autoturismul, care fusese proiectat în afara carosabilului.

În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 

UPDATE, ora 13:30

Două autoturisme au fost implicate. Unul dintre acestea a ieșit de pe carosabil și o persoană a rămas în interior, fiind în imposibilitatea de a se evacua pe cont propriu.

Pompierii l-au scos pe bărbat din autoturism, acesta fiind preluat de către echipajul SMURD. Victima de 61 de ani acuză dureri la coloană și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

 

----------------------------------------------------------------

Accident rutier în localitatea Drăganu. Două autoturisme s-au ciocnit, traficul fiind îngrenat în zona evenimentului.

CITEȘTE ȘI ... Vești bune! Piteștiul a scăpat de restricțiile de weekend

La fața locului se vor deplasa pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, descarcerare la nevoie și prim ajutor calificat.