Mașini blocate pe un drum forestier din Argeș!

Update, 21 iunie, ora 16:30

Reprezentanții ISU Argeș au comunicat faptul că pe drumul forestier din localitatea argeşeană Nucşoara un număr de trei autoturisme au fost blocate.
La fața locului nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor, un buldoexcavator de la SVSU Nucșoara a degajat pământul, pietrele și crengile aduse de apă pe drum în urma ploilor abundente din ultima perioadă. 
De asemenea aflăm că nu au fost probleme, persoanele aflate în cele 3 mașini, au aștept ca drumul să fie din nou practicabil.

 

Pe drumul forestier din localitatea argeșeană Nucșoara, afectat de ploile din ultimile zile, câteva autoturisme au rămas blocate. 

Se pare persoanele care se aflau în acea zonă, nu se mai pot intoarce din cauza nivelului crescut al apei, Valea Râului Cernat. 

In ultimile zile ploile abundente și vremea rea și-au spus cuvântul și în urma aluviunilor căzute mai multe drumuri s-au blocat.

Pasagerii mașinilor au sunat la 112 iar spre locul menționat mai sus, se deplasează pompierii cu un autocamion de intervenție.

Salvatorii argeșeni vor acționa alături de reprezentanții salvamont și cei ai SVSU Nucșoara pentru deblocarea mașinilor.