Mâine vine președintele - Va participa la o dezbatere, apoi va vizita Dacia!

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua mâine o vizită în județul nostru, unde va participa la o dezbatere privind industria auto şi va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni.

CITEȘTE ȘI ... Cutremur în România, în această seară!

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va participa joi, la Piteşti, la dezbaterea “Industria auto, cheia dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii”, organizată de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţii celor mai importante companii din industria auto românească.
“Având în vedere importanţa deosebită a industriei auto pentru economia României, preşedintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participanţii pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare ale acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piaţa forţei de muncă, nevoia de profesionalizare a educaţiei, cât şi provocările viitorului în contextul industriei 4.0”, arată Administraţia Prezidenţială.

CITEȘTE ȘI ... Dacia împlineşte 50 de ani

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va discuta cu membri ai conducerii şi angajaţi ai companiei.