MÂINE! Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană Argeş

Miercuri, 21 iunie 2017, ora 18:00, la Biblioteca Judeţeană Argeş "Dinicu Golescu" din Piteşti, va avea loc lansarea volumului "Paşi pe Cale”.

„Paşi pe Cale” este un roman de viață, scris de câmpulungeanca Adina Oprescu. Acesta Poate fi considerat în egală măsură un roman de dragoste sau o carte de dezvoltare personală, întrucât conţine nu numai povestea de iubire a protagoniştilor, ci şi poveştile de viaţă ale altor oameni cu care aceştia au interacţionat la un moment dat. Ideea centrală a cărţii constă în susţinerea valorilor morale şi spirituale ale umanităţii, valori aflate în continuă degradare în societatea contemporană.

El urmează volumului de poezie lansat la începutul anului trecut - ”Abrambureli sentimentale”.
Cartea va fi lansată și la Mioveni – 29 iunie 2017, cât și în orașul natal, Câmpulung Muscel, în data de 5 iulie 2017 în Sala Mare a Primăriei.

"Să ne deschidem aripile şi să zburăm. Spre noi înşine. Spre ceea ce noi acum descoperim că suntem. Şi vom zbura atât de sus şi cu atâta integritate în adevărul nostru, încât se va coborî lumina în lumea noastră mică.
Să punem aşadar lemne pe focul dragostei; al acceptării de sine, al iubirii de ceilalţi. Aşa vom face primul pas pe Cale. O Cale a toleranţei, a echilibrului. A Adevărului şi Luminii..."
(Paşi pe Cale - Adina Oprescu)