Mâine la Hush: Stand-Up Comedy ,,Girls Night

Mâine seară, începând cu ora 21:00, RUX, Calita și Anisa sunt așteptate la Club Hush Pitești, într-un show de stand-up comedy.


RUX este cunoscută ca făcând parte din trupa Like One, a căror pagină de aprecieri distrează 1 milon de utilizatori. Este protagonistă a mai multor clipuri virale de pe internet. Firea ei liberă, nonconformistă și veselă i-a adus mii de fani în toată țara!

Ana Maria Calița este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! Este din București și a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale". Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasă, Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce și în sezonul al treilea "iUmor" a ajuns tot in finală.

Anisia, blonda din finala de la Românii au Talent , o tânără (dar excelentă) comediantă, a câștigat festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș  si multe alte concursuri. Numerele ei de stand up îin fanii și i-au adus numeroase aprecieri la show-uri de stand up sau de televiziune.