Mâine în Pitești. Se întrerupe iluminatului public în zona Pieței Primăriei

Sâmbătă, 27 martie, la ora locală 20:30, Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, reunește încă o dată oamenii din întreaga lume care-și vor arăta angajamentul față de planetă.


Primăria Municipiului Pitești va susține această inițiativă, prin întreruperea iluminatului public în zona Pieței Primăriei, în seara de sâmbătă, 27 martie, între orele 20:30 și 21:30, acest gest simbolic fiind un îndemn către toți piteștenii de a se alătura milioanelor de oameni din jurul lumii care, în această oră, își arată dorința de a trăi în armonie cu natura. 


Municipalitatea piteșteană deschide, în această primăvară, seria acțiunilor care vor duce la un oraș mai curat și o viață mai sănătoasă, prin acțiuni de plantare de arbori, campanii de ecologizare și proiecte cu impact asupra îmbunătățirii mediului.
După un an în care oamenii au resimțit mai mult decât oricând nevoia de natură, este cu atât mai important să ne unim forțele pentru a opri degradarea acesteia, prin gesturi mici sau prin implicarea în acțiuni de voluntariat menite să ajute mediul înconjurător. 
World Wildlife Fund România propune iubitorilor de natură, cu prilejul aniversării Earth Hour din acest an, o serie de evenimente on-line, dar și reconectarea cu natura, sloganul acestei ediții fiind #Connect2Earth.