MÂINE - Europarlamentarul Laurențiu Rebega lansează Partidul Forța Națională în Argeș!

Vineri, 07 aprilie 2017, Partidul Forța Națională va lansa, printr-o conferință de presă, filiala partidului in Argeș. Evenimentul va avea loc la Ramada, in sala Opal, incepând cu ora 12.30.

Alături de președintele filialei din Argeș – omul de afaceri Andrei Mihai – și de membrii filialei județene, vor fi prezenți și reprezentanții la nivel național ai partidului: europarlamentarul Laurențiu Rebega, președintele partidului – Viorel Popescu, precum și Mihai Pîrvu – vicepreședinte.

Partidul Forța Națională reprezintă o tânără formațiune politică patriotică, moderată, de orientare național-creștină, care adună forțele patriotice din România în scopul apărării și promovării valorilor naționale, a suveranității României, a economiei naționale și a drepturilor și libertăților fiecărui român.

Partidul Forţa Naţională este afiliat pe plan european la grupul ENF (Europa Naţiunilor şi a Libertăţilor) din Parlamentul European, condus de eurodeputatul Marine Le Pen. Aceasta a fost prezentă la o conferinţă organizată de europarlamentarul Laurenţiu Rebega la Sinaia, prilej cu care l-a asigurat pe acesta de toată susţinerea sa.