(video) Viteză într-o curbă deosebit de periculoasă: Și-a băgat fiica în spital

UPDATE, ora 13:40

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Rm. Vâlcea, care conducea un autoturism pe strada Serelor din Bascov, din direcția A1 către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și s-a răsturnat.

În autoturism, alături de conducătorul auto, se aflau alte 3 persoane (soția, fiica și un tânăr).

În urma accidentului, una dintre pasagere, o fata de 17 ani, a fost rănită ușor (contuzii lombare) și a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE, ora 12:35

În interiorul mașinii se aflau patru persoane. Două dintre ele au fost evacuate cu ajutorul participanților la trafic, iar celelalte două au fost extrase de către pompieri și predate echipajelor SMURD.
Victimele sunt conștiente, cooperante.

----------------------------------------------------------------

Accident rutier pe strada Serelor din Bascov. La ieșirea de pe A1, un autoturism s-a răsturnat.

Conform salvatorilor, am puteam vorbi despre victime încarcerate.

CITEȘTE ȘI ... Petrecere spartă de polițiști - Onomastică cu 22 de amenzi!

La fața locului se deplasează pompierii pentru a asigura masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare la nevoie și asigurarea asistenței medicale. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.