UPDATE! Vezi ce a declarat Lora despre accidentul din Argeș!

UPDATE

Cântăreața Lora a explicat într-un interviu pentru Antena Stars cum s-a petrecut accidentul din Mărăcineni. Potrivit artistei, minorul de 16 ani nu a fost acroșatt. Mai mulți oameni s-au luat la bătaie în apropierea mașinii, iar respectivul și-ar fi prins un șiret de la încălțăminte în lateralul roții.

“După concertul care s-a terminat din cauza unei furtuni puternice și vânt foarte puternic, m-au luat prietenii mei, m-au băgat în mașină și am plecat spre București. Erau mașinile bară la bară, nu accelerase nimeni, șoferul meu avea piciorul pe frână. A fost un grup de oameni care s-au luat la bătaie, la trei metri de mașina mea. Au intervenit jandarmii și au împins oamenii în stânga și în dreapta. Un băiat și-a prins în lateralul roții de la mașină un șiret de la încălțăminte și s-a atins de roată.

În acel moment, un jandarm s-a gândit să facă el tot tărăboiul acesta pentru că m-a văzut pe mine că sunt în mașină. Nu există victime, nu există nimic. Cu toții suntem șocați. Și noi, și familia băiatului. Nu a existat niciun accident. oamenii erau acolo pe stradă cu mașinile, iar mașinile mergeau cu un kilometru pe oră. Nu s-a întâmplat nimic”, a explicat Lora pentru Antena Stars.

Masina cu care a ajuns in Arges indragita cantareata Lora a fost implicata, seara trecuta, intr-un accident rutier. 
Vedeta venise la Maracineni pentru a canta, alaturi de alti interpreti renumiti, la ziua localitatii. 

Un pustan cherchelit care alerga pe marginea drumului s-a lovit de masina condusa de un bucureștean in varsta de 32 de ani, ajungand cu piciorul sub roata autoturismului. 

CITEȘTE ȘI ... Ai cameră video la muncă? Riști o amendă colosală!

La fata locului au intervenit rapid o ambulanta, dar si politistii. 
Pus sa sufle in etilotest, s-a constatat ca minorul in varsta de 16 ani consumase bauturi alcoolice. El avea 0,37 mg/l alcool pur in aerul expirat. Minorul diagnosticat cu traumatism glezna stanga a fost transportat la spital pentru ingrijiri suplimentare. 

Politistii au intocmit dosar penal.