Mașină închiriată - vândută cu acte false și părăsită în Curtea de Argeș! Povestea unui patron rent-a-car!

Promotor.ro prezintă povestea unui patron român care a încercat un business cu maşini şi a ajuns (aproape) la nebuni. 
Postarea a fost preluată de pe pagina de socializare, fără a fi modificată.


Va fi o poveste lungă...
Am început afacerea de Rent-a-Car în Galaţi în urmă cu fix un an.De atunci ne-am confruntat cu sute de situaţii incredibile pe care nu le-am crezut posibile într-o ţară din Uniunea Europeană!
Cele mai tari???
1.Unul ne-a vândut maşina cu acte false şi ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeş şi a plecat din ţară.Am recuperat-o, dar când aproape să ajungem cu ea la Galaţi ne-a sunat Poliţia să ne întrebe de ce ne-am furat maşina!!!Să ne predăm la primul post de poliţie!
Şi a stat confiscată 3 luni în curte la poliţie până S-a lămurit procurorul a cui e maşina...După care ne-a dat-o înapoi.
2.Altul a închiriat un Caddy, a dat 20€ şpagă la vameşi la moldoveni şi a dat o fugă până la Cahul să-şi ia tutun şi să-i umple "bacu" că acolo e mai ieftin.
Numai că a pus benzină în loc de motorină...
In ziua de Paşte la ora 11.00 ne-a sunat că nu mai porneşte şi că "el ce face?".Omu' plătise chiria...
Mai avea 3 zile plătite...Tot el era supărat!
Nu ştiu cum a făcut dar a dat jos benzina, a pus motorină şi ne-a adus maşina cu un total de plată la reparaţie de 8700lei.
A lăsat-o la poartă şi dus a fost...
3.Altul a închiriat un Megane şi a doua zi dimineaţă la 8 a lovit 3 maşini în Iaşi.Alcoolemie 1.2.
Ne-a sunat să ne ceară să-i ducem altă maşina la schimb să-şi contribuie drumul!Ne-a zis la telefon că nu e beat.A mâncat dimineaţa o salată şi a pus un pic de oţet!Nici dacă punea 3 litri de oţet nu ieşea 1.2.
Am trimis platforma şi am adus maşina la sediu.El S-a dus la tren.
Pagubă 20.000lei.
Casco nu suportă beţivii, nu ştiu de ce.
4.Cea mai recentă este cea descrisă sumar în continuare:
Un individ, Donciu Ioan Petrică pe numele său adevărat,(Alex Alexandru după cum se recomandă şi după profilul său de FB)un proxenet gălăţean dovedit ,condamnat pentru furturi şi pentru că a dus minore la prostituat în Italia (informaţii de pe google disponibile publicului)a închiriat prin terţe persoane de la noi 3 autoturisme:
Două VW Golf VII şi un VW CC.
Primul Golf l-a avariat în încercarea de a fugi de Poliţia Rutieră , lovind o maşina a unui cetăţean din Galaţi abandonând maşina cu geamurile deschise(afara ploua!!!)în parcarea din spatele blocurilor de la IFR.
Poliţia nu l-a prins...deşi l-au urmărit cu girofarele două echipaje.
#ghinion
Al doilea Golf a "scăpat" doar cu turbina făcută praf după numeroasele liniuţe făcute noaptea prin Galaţi.Pagubă=1200€.
Noroc că S-a stricat turbina...
Altfel era daună totală şi ăsta...
La VW CC a apelat la o ciudată din Giurgiu cu permis de conducere valabil, care a închiriat de la noi maşina sub pretextul că a venit la Galati să se opereze şi are nevoie de o maşina câteva zile.
Aceasta i-a dat maşina lui şi a dispărut.
În prima seară a atacat un taximetrist cu un cuţit spârgându-i acestuia geamul la taxi pentru că îndrăznise să-i taie calea.
În zilele următoare am primit zeci de rapoarte de la sistemul Gps prin care eram anuntaţi ca maşina este condusă brutal, depăşiri de viteză în oraş cu 170-180 km/h şi ne-am dat seama că maşina se află pe mâinile aceluiaşi infractor.
Mai ales că frecventa aceleaşi locuri şi staţiona in aceeaşi parcare noaptea ca şi in cazul Golfurilor.
Ne-am pornit discret în urmărirea lui şi l-am fotografiat în trafic de mai multe ori ,l-am văzut cine este şi in ce stil conduce maşina.
Preocuparea noastră principală nu a fost recuperarea maşinii întregi pentru ca asta o puteam face uşor in baza coordonatelor GPS şi cu a doua cheie.
Dar am zis să anunţam Poliţia şi aceştia sa ia măsurile legale.Şi să-l audieze şi in cazul celorlalte Golfuri închiriate de la noi de taximetriştii Medelete şi Bardaş, doi dobitoci care pentru 100€ se vor alege cu nişte ani de bulău...cu suspendare.
Mare greşeală....
Am fost la sediul Poliţiei Rutiere şi le-am descris situaţia şi le-am sugerat să încerce o operaţiune discretă cu maşini civile şi cu agenţi fără uniforme.
Individul mai scapase o dată...
Ne-am oferit să le punem la dispoziţie noi maşini cu numere de alte judeţe pentru a nu stârni suspiciuni.
Mi-au spus că au ei tacticile lor şi că ştiu cum să acţioneze.
I-am rugat să aibă totuşi in vedere că omul este recidivist, proaspăt liberat condiţionat şi cu absolut nimic de pierdut.Singura lui grija este să nu fie capturat.
Ce credeţi că au făcut poliţiştii?!
Au pus în mişcare mai multe echipaje de poliţie şi au pornit în urmărirea lui.Îi auzeam la telefon în timp ce le furnizam online poziţia maşinii prin GPS ce strategie au abordat(plasarea în toate Intersecţiile a maşinilor de poliţie) şi puteam să jur că va sfârşi tragic operaţiunea...
Când l-au văzut au pornit girofarele şi au încercat să-l someze să oprească maşina şi să-l blocheze.
Dar acesta a "zburat" peste vreo două borduri , S-a strecurat printre copii şi oameni aflaţi pe trotuar şi a sărit din mers din maşină făcându-se nevăzut într-o scară de bloc din Wild West-Cartierul Micro 40 din Galaţi.
Poliţia s-a văzut neputincioasă şi a renunţat la prinderea lui.
Le era greu să-l caute din uşă în uşă şi să deranjeze "indienii" de la serialele turceşti sau mongole preferate.Este dreptul lor să se uite.Apă nu au, le aduce primăria cu cisterna o dată pe săptămână,dar parabolice au toţi!Zici că e sediul NASA un astfel de bloc din 40.
Aşa că au ridicat maşina şi au dus-o la sediul Poliţiei Rutiere de unde Criminalistul a luat amprente şi a găsit un pumnal cu amprentele sale , telefonul mobil şi încărcătorul uitat pe scaun.
Aa...şi cd-urile cu "Nebunia lui Salam"!
În goana lui era să lovească câţiva copii şi nişte vânzători de flori şi ţigări "Plugaru'".
Poliţia a justificat eşecul prinderii acestuia prin faptul că nu au echipamente şi logistica necesară.
L-au fugărit cu Logan MCV Diesel cu 450.000km şi cu Polo de 65 Cp...
Suspectul conducea un VW CC şi avea 140 Cp.
Noi abia aşteptăm ca Donciu să închirieze din nou...
I-am pregătit un Bmw cu 200 Cp...
Şi un pistol cu apă.Să-i "chişe-n freză de miliţieni" vorba unui retardat celebru pe YouTube.

Sursa: promotor.ro