(Video cutremurător) Fratele sinucigașului:

UPDATE:

Potrivit apropiaților victimei, tânărul de 24 de ani și-a sunat un prieten cu câteva minute înainte de tragedie și i-a povestit ce urma să facă. Ar fi închis apelul, după care nu a mai fost de găsit. Prietenul său l-a sunat disperat, dar la telefon nu mai răspundea nimeni.
Se pare că, în urmă cu câteva zile, Cristian a vizitat o amică în localitatea sa natală și potrivit acesteia, tânărul i-a povestit că vrea să se sinucidă deoarece a pierdut o suma mare de bani la jocuri de noroc. Este vorba despre 7000 de lei, bani împrumutați de la o persoană.

Se pare că tânărul și-a pus în aplicare planul tragic în această seară când s-a izbit violent de glisiera montată pe pasarela către Dacia. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire.


 

UPDATE:

Potrivit rudelor tanarului mort, care au ajuns la locul tragediei, nu este vorba despre un accident, ci despre sinucidere. Tanarul ar fi calcat prea tare pe accelerație in mod voit dupa ce ar fi pierdut o suma mare de bani la ruleta.

Calaman Cristian George era angajat al Uzinei Dacia, la secția de Caroserie.

UPDATE:

Șoferul a fost declarat mort. Tânărul, Calaman Cristian George, era din localitatea Dârmănești și avea 24 de ani.

Șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit glisiera și s-a târât cu mașina zeci de metri pe glisieră, după care aceasta s-a răsturnat.

Tânărul a fost descarcerat de pompieri,  resuscitat de medici, dar în final a murit.

UPDATE:

Accidentul a avut loc pe reteaua de legatura intre DN73 E si Uzina Dacia. Este implicata o singura masina. Conducatorul auto, care este in coma, era singur in autoturism.

Sensul catre Uzina este blocat. In aceste momente soferul este resuscitat de echipajul Ambulantei.

UPDATE:

Persoana, un tânăr de 24 de ani, a fost descarcerata, este inconștientă. A fost predată de pompieri echipajului SAJ Arges care o va transporta la spital. Nu s-a confirmat incendiul, asa cum fusesera anuntati salvatorii de catre martorii care au sunat la 112 sa ceara ajutor. In urma accidentului, masina s-a răsturnat pe pavilion.

 

Pompierii, un echipaj al Ambulantei si unul Smurd se deplaseaza de urgenta spre Darmanesti, satul Piscani, acolo unde a avut loc un accident rutier.

In urma acestuia, o masina a luat foc. O persoana este surprinsă în autourismul care arde, încarcerată.