Maia Teilor – MAI Acasă | Oaza ta de confort din mijlocul oraşului!

Alegeţi casa mult visată situată în zona centrală a municipiului Piteşti. Maia Teilor este un bloc cu 69 de unităţi locative, iar aşezarea în proximitatea centrului municipiului şi finisajele superioare l-au făcut foarte atractiv pentru cei care doresc o locuinţă într-o construcţie nouă, realizată după cele mai noi standarde de calitate şi siguranţă. La acest moment mai sunt disponibile doar 23 de apartamente, din care 20 cu două camere şi 3 cu trei camere, studioruile fiind complet epuizate. Maia Teilor are ca termen de finalizare luna iunie 2021. Un alt avantaj al acestui ansamblu de locuinţe este faptul că la parter vor exista spaţii comericale, ceea ce înseamnă că nici nu va trebui să depăşiţi perimetrul de rezidenţă pentru a vă face o parte din cumpărături. De asemenea, sunt prevăzute şi locuri de parcare subterane şi exterioare, la acest moment fiind libere, pentru achiziţionare, doar din zona subterană.

Lucrările au continuat şi în starea de urgenţă

La Maia Teilor s-a lucrat conform graficului, cu toate măsurile de protecţie impuse, pentru ca viitorii proprietari să îşi poată primi cheile de acasă, la momentul stabilit cu dezvoltatorul. Deşi nu a fost deloc uşor, nu s-a făcut niciun compromis de la timp şi calitate. Pentru ca viitorii locatari din Maia Teilor să îşi aleagă finisajele fără să părăsească locuinţa, au fost făcute simulări digitale pentru variantele de gresie şi faianţă din băi şi bucătării. Structura blocului este finalizată, la fel şi partea de zidării, iar în prezent se lucrează la faţada blocului.

Ca în toate proiectele dezvoltate de către Maia, construcţia este urmărită de specialişti în toate fazele de execuţie.
Pentru siguranţa şi securitatea locatarilor sunt folosite soluţii tehnice inovatoare şi care să ofere cel mai înalt grad de rezistenţă şi calitate.

Pentru utilare şi dotare, s-au folosit produse de excepţie. Obiectele ceramice, gresia şi faianţa sunt import Spania. Centralele individuale de apartament montate sunt conforme celor mai noi standarde, optându-se pentru cele în condensaţie. Pentru tâmplărie se folosesc geamuri termopan sau tripan, montate pe profile cu 6 camere de aer, calitate germană, sporind astfel eficienţa energetică a clădirii. Accesul în interiorul imobilului este asigurat cu lift marca Schindler.

 


WWW.MAIATEILOR.RO

 

Maia MaMaia - pentru cei îndrăgostiţi de mare

Apartamente noi, de la dezvoltator, pe primul rând la mare în Mamaia Nord pe strada Hanului, la doar 50 de metri de plajă. Noul proiect imobiliar, dezvoltat în Constanţa, beneficiază de o poziţionare deosebită în zona de nord a celei mai populare staţiuni de pe litoral. Ansamblul rezidenţial Maia MaMaia este situat practic pe plajă şi oferă apartamente cu o vedere extraordinară pentru toţi cei ce iubesc marea. Proioectul este finalizat, branşat la toate utilităţile şi are 53 de unităţi locative, în diferite compartimentări, începând de la studiouri şi până la apartamente cu 3 camere, cu suprafeţe şi terase generoase. Mai sunt disponibile 6 apartamente, două cu trei camere şi 4 cu două camere.

maiamamaia.ro

 


Dezvoltatorul imobiliar Maia şi-a câştigat aprecierea clienţilor prin calitatea proiectelor realizate şi s-a remarcat prin ascensiunea puternică din segmentul construcţiilor, atât în judeţ, cât şi la nivel naţional. Maia Craiovei şi Găvana Residence în Piteşti, Maia Zorilor în Cluj – Napoca şi Maia Siseşti în Capitală sunt câteva din proiectele construite şi vândute de către dezvoltatorul imobiliar argeşean, care are în plan alte noi obiective, în care premisele principale sunt calitatea şi profesionalismul.