MAI s-a sesizat în legătură cu identitatea Carla's Dreams

Ministerul Afacerilor Interne s-a sesizat în legătură cu identitatea membrilor din trupa Carla's Dreams, după ce un tabloid din Rusia a publicat un articol în care ar demasca identitatea acestora. Articolul din presa rusă privind identitatea Carla's Dreams a venit după ce solistul trupei l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune de la Moscova. El i-a răspuns jurnalistului că au melodii și în limba română, nu în limba moldovenească.

Cei de la MAI au publicat pe pagina de socializare următorul mesaj: 

„Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla's Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.

Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor.

Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla's Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile... deci au identitate. Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect... bucurați-vă de muzica lor!”, se arată în mesajul MAI. 

Sursa: Digi24 și Facebook Ministerul Afacerilor Interne.