Mai nou! Poți merge la THERME cu voucherele de vacanță! Află cum!

Un nou pachet turistic ce poate fi achiziţionat cu vouchere de vacanţă are ca punct de atracţie complexul Therme Bucureşti. Christian Tour, cel mai mare tour-operator autohton, și Therme, cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa, lansează pachete speciale pentru turiștii din afara Bucureștiului, care își doresc un city break de relaxare cu servicii unice. Turiștii au posibilitatea de a-și personaliza pachetele, având mai multe opțiuni de plată disponibile, inclusiv cu tichete de vacanță.

CITEȘTE ȘI ... Beat și fără permis, s-a urcat la volan! Piteșteanul a fost reținut

Ofertele cuprind cazare la hoteluri de top din București și acces la Therme. Hotelurile incluse în acest moment în ofertă sunt Complex Herăstrău, Arc de Triomphe, Lido by Phoenicia, Ibis Gara de Nord, Ibis Erbas, Domenii Plaza, dar iniţiatorii promit că pe parcurs li se vor adăuga și alte unități de cazare. La cerere, turiștii pot beneficia de transport de la hotel la Therme și retur cu shuttle bus sau mașini electrice cu șofer Memento Green.

 

Pachetele turistice pot fi achiziționate de pe christiantour.ro, din rețeaua Christian Tour și din agențiile partenere. Acestea pot fi achitate și cu tichetele de vacanță.

 

Sursa: saptamanalul ancheta