Mai mulți argeșeni prinși băuți la volan! S-au ales cu dosare penale  | Sursa Ta

În ziua de 23 mai, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 39 de ani, din Dârmănești, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

CITEȘTE ȘI... 18 persoane concediate! Încasau și pensie, și salariu în același timp, fără a avea dreptul!

De asemenea tot ieri, 23 mai, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza aceluiași municipiu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar ulterior a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal. 

Permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

CITEȘTE ȘI... Anul acesta, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea va finaliza trei mari investiţii

Totodată duminică, 23 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 47 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior acestuia i-a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.