Magiunul de Topoloveni prezent la Bruxelles!

Magiunul de prune Topoloveni și dulcețurile din gama Topoloveana au fost prezentate la Bruxelles, la sediul Reprezentanței Permanente a României în cadrul unor acțiuni de promovare a produselor alimentare românești organizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Aceste evenimente au ca scop promovarea produselor românești în rândul omologilor din Reprezentanțele Permanente și din Comisia Europeană precum și în rândul românilor din instituțiile europene. Cei peste 200 de invitați s-au delectat cu Magiunul de prune Topoloveni, primul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene pentru calitate, unicitate, autenticitate și tradiționalitate în anul 2011 prin certificarea Indicație Geografică Protejată.

CITESTE SI ... SE ÎNCHIDE OLD SCHOOL PUB!

„A fost un eveniment organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin ministrul Achim Irimescu, pentru promovarea produselor românești. Important este faptul că timp de 5 ani noi am fost singurii din România cu Indicație Georgrafică Protejată ce presupune autenticitate, unicitate și tradiționalitate. A fost un eveniment de bun augur pentru că fiind vorba despre autorități a avut altă capacitate de a atrage atenția celor care pot fi viitori consumatori. Evenimentul este unul bun și pentru promovarea produselor românești. Ne-am bucurat să revenim la Bruxelles, acolo unde Magiunul de prune Topoloveni a primit recunoașterea europeană a calității—Indicația Geografică Protejată, și, alături de produsele din gama Topoloveana, au primit aprecierea gustului deosebit la Institutul Internațional pentru Gust și Calitate, care a premiat produsele noastre cu stele de aur Michelin, oferite de bucătari cu stele Michelin după ce au degustat în orb produsele noastre”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.