Magazinele din Jupiter City se pregătesc pentru marea redeschidere

Jupiter City, unul dintre locurile preferate ale argeşenilor pentru sesiuni de shopping, rămâne deocamdată închis din cauza pandemiei, la fel ca toate centrele comerciale din ţară. În interiorul galeriilor, singurele care au funcționat cu program normal sau redus sunt magazinele alimentare, farmaciile și pet shopurile. Pentru centrele comerciale, 15 iunie ar putea fi ziua marii redeschideri, după cum au precizat reprezentanţii guvernului, însă totul depinde de evoluţia cazurilor de COVID-19.


În aşteptarea măsurilor de relaxare care să permită redeschiderea mallurilor şi a marilor centre comerciale, Andreea Dumitru, director de strategie și marketing în cadrul Jupiter City, ne-a detaliat cum se derulează pregătirile pentru acest moment, astfel încât clienții să poată veni în siguranță în centrul comercial. În primul rând, se vor lua clasicele măsuri de protecție și precauție constând în dezinfectarea suprafețelor, curățenia și aerisirea spațiilor, la care se adaugă măsurarea temperaturii, igienizarea cărucioarelor și punerea la dispoziție a dezinfectanților la intrarea în centrul comercial, conform normelor impuse de către autorități. De asemenea, fiecare magazin va lua propriile măsuri de siguranță și precauție.

„Magazinele din interiorul galeriei au început pregătirea de aproximativ două săptămâni prin a-și pune la punct stocurile de marfă, prin aranjarea vitrinelor și instruirea angajaților vizavi de măsurile de protecție necesare pentru menținerea sănătății lor și a clienților. În toată această perioadă, magazinele care nu au putut funcționa au avut pierderi, unii agenţi economici fiind nevoiți să-și trimită angajații în șomaj tehnic, alții preferând să-i țină diminuând riscul de a rămâne fără angajați.”- a precizat Andreea Dumitru. 

 

Magazinul Optiplaza s-a redeschis de azi in Jupiter City.
Program: 10:00 - 20:00

 

 

Spartan Romania revine în Jupiter City. Restaurantul se redeschide in sistem Take Away & Delivery!
Program de functionare: 10:00 - 21:00

 

Pista de Karting: Program de funcționare 
Luni - Vineri: 14:00 - 20:00
Sâmbătă - Duminică: 11:00 - 21:00