Magazin „călcat” de polițiști și inspectori ITM! Amendă uriașă

Oamenii legii au continuat verificările în cazul unei societăți comerciale din Curtea de Argeș, care la jumătatea acestei luni, a fost găsită cu nereguli. În urma controalelor efectuate de către polițiștii din Curtea de Argeș, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, dar și cu inspectori din cadrul ITM Argeş, două puncte de lucru ale magazinului respectiv au fost sigilate.

Potrivit cercetărilor, se pare că patronul comercializa fructe și legume, deși nu deținea aparat de marcat electronic fiscal, iar marfa vândută nu era justificată cu documente de proveniență.

A fost aplicată o amendă de 40 000 de lei. Mai mult, a fost suspendată activitatea celor două puncte de lucru ale societății.

„De asemenea, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 12/1990R, fiind confiscată cantitatea de peste 1.000 kg de legume și fructe, care a fost predată spre valorificare unei societăți cu același obiect de activitate”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv