Mădălina Ghenea, imaginea senzualității. Românca pare sosia Sophiei Loren

Conștientă de atuurile sale fizice și de magnetismul din privire, Mădălina Ghenea devine o apariție greu de ignorat cu fiecare postare pe Instagram sau apariție publică. Cea mai recentă o transformă în sosia Sophiei Loren.

CITEȘTE ȘI ... Foi matricole ale unor argeșeni - falsificate. Directorul unei școli este suspect


Nu de puține ori, românca a fost comparată cu Sophia Loren şi nu e greu să ne dăm seama de ce. Sunt amândouă înalte, italianca are 1,74 metri, iar românca 1,80, au buze senzuale, ochi migdalaţi, talie subțire și decolteu generos.

În cele mai noi imagini puse pe Instagram, Mădălina a reacreat cu acuratețe unul dintre look-urile iconice ale italiencei, din anii '50: rochia roșie cu decolteu adânc. Olteanca știe să se joace cu aparatul foto și să scoată ce este mai bun, dovadă fiind seria de poze care i-a făcut pe mulți să o numească, în comentarii, "zeiță". Asemănarea dintre Sophia Loren și Mădălina Ghenea este imposibil de ignorat.

CITEȘTE ȘI ... (video) Pot lua COVID-19 la toaletă, dacă intru după o persoană infectată?

 

Mădălina Ghenea, în rolul Sophiei Loren în "House of Gucci"


Asemănarea cu celebra italiancă au făcut-o pe Ghenea favorită în a prelua rolul ei în "House of Gucci". Românca a fost surprinsă la brațul celebrului Al Pacino, iar imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al peliculei. În filmul american, Mădălina joacă rolul Sophiei Loren. De asemenea, din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver și Jared Leto.


Sursa: profm.ro