Măcelăria Făgăraş vă aşteaptă şi în Mioveni - Preparate din carne după reţete de odinioară

Vineri, 5 iunie, Măcelăria Făgăraş şi-a deschis magazinul din Mioveni, situat pe Bdul Dacia, bloc D1, în zona Carrefour. 

Noua carmangerie şi-a propus să pună pe masa locuitorilor din Mioveni preparate din carne de calitate, pregătite după metode şi reţete tradiţionale, moştenite de la străbunii noştri. 

La inaugurare, primii 30 de clienţi care au trecut pragul Măcelăriei Făgăraş au primit vouchere cadou pe care să le utilizeze la următoarele cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10%. 

Gustul inconfundabil al bucatelor de odinioară, preparate după tradiţii vechi, autentice

Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau vită, după reţete ca odinioară. 

Modul de preparare al specialităţilor proprii Măcelăriei Făgăraş se bazează în special pe maturarea cărnii în baiț din condimente naturale, procedură care durează de la câteva zile până la o săptămână. 

Specialitățile sunt apoi afumate cu lemn de esență tare sau cu rumeguş de fag, exact după metoda bunicilor noştri. 
Dacă doriţi să pregătiţi un grătar gustos sau bucate de casă, atunci la Măcelăria Făgăraş veţi găsi cu siguranţă ingredientele necesare. 

Când alegeţi oricare dintre produsele de aici nu va trebui să vă temeţi de chimicale adăugate pentru aromă, culoare sau de carne injectată, totul fiind controlat şi pregătit conform reţetelor autentice. 

Bucate pe alese

Orice doriţi pentru o sărbătoare culinară găsiţi la Măcelăria Făgăraş. Micii sunt pe lista de „vedete” pentru grătar, iar la Măcelăria Făgăraş aceştia sunt renumiţi pentru prospeţime şi gust, fiind preparaţi în două combinaţii: vită-porc sau vită-oaie. 

Nu putem să nu menţionăm cârnaţii, care vin într-o varietate de combinaţii, delicioşi şi pe grătar, dar şi într-o iahnie de fasole sau o tocană cu cartofi, ca să nu mai zicem de o tochitură tradiţională. De asemenea, mai au în meniu pastramă de berbecuţ, care se află în categoria de produse „premium”, extrem de fragedă şi echilibrată ca şi arome. Şi costiţele de berbecuţ sunt apreciate şi recomandate pentru preparatele gastronomice uşor sofisticate. 

În gama de produse oferită de Măcelăria Făgăraş aveţi o ofertă foarte bogată:

-Produse proaspete din carne de porc, oaie, vită, pasăre.
-Reţete tradiţionale româneşti, din cămara bunicilor: slănină, caltaboş, tobă, garniţă ţărănească;
-Produse crud-uscate, afumate: ciolan, pulpă, ceafă, muşchiuleţ, cotlet, fleică, coaste, scăriţă, pulpe de pui;
-Preparate fierte şi afumate: ceafă ţărănească, kaizer, slănină ţărănească, muşchiuleţ Montana, fleică ţărănească, piept ardelenesc, muşchiuleţ şi cotlet ţigănesc, muşchi file, ceafă ţigănească.
-Mezeluri fără conservanţi şi aditivi: salam țărănesc, salam cu şuncă, salam de vară, parizer, crenvurşti, polonezi, cârnaţi din porc sau oaie, virsli, uscați, picanți.
-Lactate: brânză de burduf, caşcaval, telemea de oaie. 

Produse sănătoase pentru cei mici

Produsele Măcelăriei Făgăraş sunt optime şi pentru cei mici. 

Parizerul şi crenvurştii sunt preparaţi ca la începuturi, doar din carne, fără prafuri sau alte chimicale adăugate. 

„Putem din nou să dăm copiilor noştri la masă parizer sănătos şi crenvurşti din vită porc, dar şi salam fără conservanţi şi aditivi.”, ne-a declarat reprezentantul Măcelăriei Făgăraş, Gabriela Soare. 

„Produsele noastre sunt din carne achiziţionată de la producători locali. Produsele sunt preparate în mod natural respectând tradiţiile româneşti, sunt afumate cu fum de rumeguş de fag sau din lemn de esenţă tare. Produsele Măcelăriei Făgăraş sunt naturale, nu conţin conservanţi sau alţi aditivi alimentari”, au subliniat cele două asociate care administrează Măcelăriile Făgăraş, Gabriela Soare şi Luiza Sabie. 

Mioveni
B-dul Dacia, bloc D1

Curtea de Argeș
- În Piața Mare, str. Castanilor, nr. 1, lângă stația de taxi
- Zona Ivancea, vizavi de „Puișor”, str. Albeşti

Piteşti
- În Piața Nouă Găvana 2, 3

Măcelăria Făgăraș trimite comenzi și la domiciliu: 0748334925 / 0748111140

 

Sursa: Săptămânal Ancheta