Măcelăria Făgăraş, un nou magazin în Piteşti!

Vineri, 16 octombrie, Măcelăria Făgăraş va deschide al doilea magazin în Piteşti. Acesta vă aşteaptă pe str. Exerciţiu, la complexul I, în zona BRD. De la noua carmangerie, gurmanzii pretenţioşi vor putea alege preparate din carne de calitate, pregătite după metode şi reţete tradiţionale, moştenite de la străbunii noştri. Cu prilejul inaugurării, Măcelăria Făgăraş va lansa şi o nouă gamă de produse, ce vă vor încânta cu siguranţă: # Curcan țărănesc afumat; # Pui de curte afumat; # Raţă afumată; # Pastrama de iepure; # Piept de raţă afumat; # Pastramă din piept de curcan; # Pastramă de cerb.

 

 

 Gustul inconfundabil al bucatelor de odinioară, preparate după tradiţii vechi, autentice


Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau vită, după reţete ca odinioară. Modul de preparare al specialităţilor proprii Măcelăriei Făgăraş se bazează în special pe maturarea cărnii în baiț din condimente naturale, procedură care durează de la câteva zile până la o săptămână. Specialitățile sunt apoi afumate cu lemn de esență tare sau cu rumeguş de fag, exact după metoda bunicilor noştri. 
Dacă doriţi să pregătiţi un grătar plin de savoare sau bucate de casă pentru toată familia, atunci la Măcelăria Făgăraş veţi găsi cu siguranţă ingredientele necesare. Când alegeţi oricare dintre produsele de aici nu va trebui să vă temeţi de chimicale adăugate pentru aromă, culoare sau de carne injectată, totul fiind controlat şi pregătit conform reţetelor autentice. 

 


 Bucate pe alese


Orice doriţi pentru o sărbătoare culinară găsiţi la Măcelăria Făgăraş. Micii sunt, de obicei, „vedetele” grătarului, iar la Măcelăria Făgăraş aceştia sunt renumiţi pentru prospeţime şi gust, fiind preparaţi în două combinaţii: vită – porc sau vită – oaie. Nu putem să nu menţionăm cârnaţii, care vin într-o varietate de combinaţii, delicioşi şi pe grătar, dar şi într-o iahnie de fasole sau o tocană cu cartofi, ca să nu mai zicem de o tochitură tradiţională. De asemenea, mai au în meniu pastramă de berbecuţ, care se află în categoria de produse „premium”, extrem de fragedă şi echilibrată ca şi arome. Şi costiţele de berbecuţ sunt apreciate şi recomandate pentru preparatele gastronomice uşor sofisticate. 

 


 Produse sănătoase pentru cei mici


Produsele Măcelăriei Făgăraş sunt optime şi pentru cei mici. Parizerul şi crenvurştii sunt preparaţi ca la începuturi, doar din carne, fără prafuri sau alte chimicale adăugate.

„Putem din nou să dăm copiilor noştri la masă parizer sănătos şi crenvuşti din vită porc, cât şi salam fără conservanţi şi aditivi.”, ne-a declarat reprezentantul Măcelăriei Făgăraş, Gabriela Soare. 


„Produsele noastre sunt din carne achiziţionată de la producători locali. Produsele sunt preparate în mod natural respectând tradiţiile româneşti, sunt afumate cu fum de rumeguş de fag sau din lemn de esenţă tare. Produsele Măcelăriei Făgăraş sunt naturale, nu conţin conservanţi sau alţi aditivi alimentari”, au subliniat cele două asociate care administrează Măcelăriile Făgăraş, Gabriela Soare şi Luiza Sabie. 

 

 Ce dacă nu te duci la vânătoare, la Măcelăria Făgăraş te poţi aproviziona cu preparate din vânat


O gamă aparte din portofoliul Măcelăriei Făgăraş o reprezintă preparatele din carne de vânat, o delicatesă culinară pentru o masă cu prietenii. În această gamă de produse regăsim salam de mistreţ şi de cerb, cârnaţi vânătoreşti, pastramă de creb şi de mistreţ. 

 

 În gama de produse oferită de Măcelăria Făgăraş aveţi o ofertă foarte bogată:


- Produse proaspete din carne de porc, oaie, vită, pasăre.
- Reţete tradiţionale româneşti, din cămara bunicilor: slănină, caltaboş, tobă, garniţă ţărănească;
- Produse crud – uscate, afumate: ciolan, pulpă, ceafă, muşchiuleţ, cotlet, fleică, coaste, scăriţă, pulpe de pui;
- Preparate fierte şi afumate: ceafă ţărănească, kaizer, slănină ţărănească, muşchiuleţ Montana, fleică ţărănească, piept ardelenesc, muşchiuleţ şi cotlet ţigănesc, muşchi file, ceafă ţigănească.
- Mezeluri fără conservanţi şi aditivi: salam țărănesc, salam cu şunca, salam de vara, parizer, crenvurşti, polonezi, cârnaţ din porc sau oaie, virsli, uscați, picanți.
- Lactate: brânză de burduf, caşcaval, telemea de oaie;
- Produse premium: pastrama de vită angus; pastrama de berbecuţ.

 

► Piteşti
- str. Exerciţiu, bl. A7, parter
- În Piața Nouă Găvana 2, 3
► Mioveni
B-dul Dacia, bloc D1

► Curtea de Argeș
- În Piața Mare, str. Castanilor,nr.1,lângă stația de taxi
- Zona Ivancea,vis -a-vis de ,,Puișor”, str.Albeşti

 

Măcelăria Făgăraș livrează comenzi și la domiciliu: 0748334 925 / 0748 11 11 40