Premieră la Pitești. Luminițele de Crăciun se aprind în toate cartierele

UPDATE, 4 decembrie:

Anul acesta, prima dată, luminițele de Crăciun se aprind în toate cartierele, nu numai în centrul orașului! Brăduți de Crăciun sunt împodobiți de asemenea în numeroase cartiere: Tudor Vladimirescu, Prundu, Craiovei, Războieni, Trivale, Găvana, zona centrală. Va fi aprins tunelul de lumini pe promenada din centru, unde vom asculta colinde. 


Trebuie însă respectate regulile pentru a nu ne îmbolnăvi, în primul rând distanțarea fizică și portul măștii.


Reamintim că municipalitatea nu organizează anul acesta evenimente de Crăciun, Târg tradițional, Orășel al copiilor sau concerte de Revelion, vom avea însă orașul mai împodobit și ne vom bucura de spiritul sărbătorilor aproape de case!
 

----------------------------------------------------------------

 

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a susținut astăzi prima conferința de presă din luna decembrie 2020.

Subiectele prezentate public au fost cele legate de priorități ale administrației locale în perioada imediat următoare, dar au vizat și activitatea primarului în prima săptămână de mandat.

CITEȘTE ȘI... Incendiu la un service auto din Curtea de Argeș!

Pregătiri de iarnă în municipiul Pitești. Administrația locală anunță că luminițele de sărbători vor fi aprinse în Ajunul Sfântului Nicolae, adică sâmbătă, pe 5 decembrie, la ora 17:30.

Ca și program artistic, cetățenii prezenți vor avea parte de colinde.

De asemenea, primarul Cristian Gentea a anunțat că se va aprinde și tunelul de pe Strada Mare pe 5 decembrie.

Anul acesta, prima dată, luminițele de Crăciun se aprind în toate cartierele, nu numai în centrul orașului.

CITEȘTE ȘI... COVID-19 în Argeș - 10 decese în 24 de ore printre care și o fetiță de 1 an !

Brazii de Crăciun vor împodobi numeroase cartiere: Tudor Vladimirescu, Prundu, Craiovei, Războieni, Trivale, Găvana și zona centrală.

Din păcate în acest an nu vor fi organizate, din motive de siguranță a sănătății, manifestări publice - concerte și evenimente specifice Sărbătorilor de iarnă, Orășelul Copiilor sau Târgul de Crăciun.