Lumina Park îți oferă o locuință în care vei fi și te vei simți în siguranță!

 Situat într-o zonă cu acces facil catre centrele comerciale, instituții de învățământ, centre medicale ;i zone de recreere, Lumina Park este un ansamblu rezidențial nou, ce se remarcă prin materialele de calitate folosite, compartimentările excelente și finisajele atent selectate. Toate acestea vin la un preț realist, cu posibilitatea de a fi achiziționate prin orice tip de credit bancar.

 

Lumina Park este un proiect dezvoltat și construit de către investitorul Energomontaj Grup și se află în vecinătatea supermarketului LIDL Găvana, Pitești, pe str. Nicolae Balcescu, nr. 157. Dezvoltatorul a creat un proiect imobiliar unic printr-o structură avangardistă și fațade îndrăznețe.

Complexul va fi compus din 3 blocuri cu regim de înălțime Demisol + Parter + 8 și 9 etaje (aproximativ 160 de apartamente), iar execuția va fi realizată în două faze, a câte 18 luni fiecare. Construcția primului bloc a început din luna noiembrie 2017 și va cuprinde un număr de 84 apartamente:

-33 garsoniere

-31 apartamente cu 2 camere

-20 apartamente cu 3 camere

Finisajele sunt oferite la cheie, create de arhitecți și designeri de interior, existând posibilitatea de a alege între 3 variante de excepție. Concomitent cu primul bloc, se construiește și parcajul suprateran ce va avea 3 nivele  cu un numar de 107 locuri tip garaj. În total se vor amenaja 182 locuri de parcare acoperite și exterioare.

Accesul în cadrul complexului va fi restricționat cu barieră și, pentru o siguranță sporită, intrarea în bloc va fi monitorizată cu camere de supraveghere. Blocul va avea rampă de acces pentru cărucioare și va fi deservit de două lifturi marca Schindler, la demisol vor exista boxe pentru depozitare, iar în cadrul complexului vor fi amenajate spații verzi și loc de joacă pentru copii.

 Un proiect gândit pentru viața de familie

Încă de la începutul priectării noului complex de blocuri, Energomontaj Grup a avut în vedere soluțiile tehnice necesare pentru ca fiecare să se simtă în largul său în propria locuință. Lumina Park este un complex rezidențial special creat pentru viața de familie, unde  s-a acordat o atenție sporită izolării termice și fonice a pereților și a pardoselii, pentru a crea intimitate și comfort.

Energomontaj Grup este singurul dezvoltator din oraș care a ales cea mai bună izolatie termică folosind zidaria YTONG și termosistemul Multipor. Se va folosi zidaria YTONG pentru pereții exterior și interiori, completată de termosistemul Multipor, ce asigură o construcție cu grad ridicat de eficiență energetică. Multipor reprezintă soluţia 100% naturală fiind compus dintr-o structură rigidă din ciment, var, nisip și vapori de apă sub presiune, plăcile fiind incombustibile având clasa A1 pentru protecția la foc. Nivelul de transfer termic este redus la valori minime, asigurând un confort optim în interiorul locuinței deoarece Multipor permite transferul de vapori, astfel peretele casei poate “respira”, iar senzația de “sufocare” se elimină, împiedicând apariția igrasiei și a mucegaiului.  Costurile de locuire scad semnificativ deoarece prin termoizolarea fațadelor cu sistemul Multipor facturile  pentru încălzirea locuinței se reduc. 

În România, sistemul Multipor este certificat ca soluție de izolare pentru Locuințe Verzi de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

 

 Toate infromațiile și răspunsurile le puteți primi la biroul de vânzări

Pentru a veni în întâmpinarea celor în căutarea unei noi locuințe, chiar pe șantierul proiectului imobiliar, se află Biroul de Vânzări. Aici, un consultant vă stă la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie. Mai mult, veți putea vedea mostre de zidărie, termosistemul Multipor și ale sistemului de termohidroizolație al terasei.

Programul Biroului de Vânzări:

- Luni, Miercuri, Joi și Vineri – 8.00 – 16.30

- Marți – 12.00 – 20.00

Puteți urmări ultimele noutăți pe Facebook căutând “Lumina Park” sau pe website-ul www.luminapark.ro deoarece Energomontaj Grup dorește să își mențină clienții existenți și viitorii clienți informați despre evoluția lucrărilor și a tuturor aspectelor de maxim interes.