Lumina Park - cel mai bine e acasă!

Locul acela care să te facă să spui „ce bine e acasă” trebuie să îţi îndeplinească toate criteriile în ceea ce priveşte spaţiul personal, aşezarea vizavi de locurile pe care le frecventezi, calitatea construcţiei si finisajele. Lumina Park, un ansamblu rezidenţial dezvoltat în nordul municipiului Piteşti ar putea să îţi îndeplinească toate aceste cerinţe. Primul bloc din cadrul proiectului a fost dat în folosinţă, fiind epuizate locuinţele, însă un al doilea bloc se află în construcţie, iar aici puteţi găsi apartamentul mult visat.


► Garsoniere şi apartamente de două camere cu spaţii de locuit foarte generoase

Blocul 2 din cadrul complexului Lumina Park are 48 de unităţi locative, garsoniere şi apartamente cu două camere, foarte generoase ca şi spaţiu util. Garsonierele sunt proiectate în două variante de compartimentare şi au 38 mp utili sau 44 mp utili.
Apartamentele de două camere au trei variante de compatimentări şi suprafeţe utile de 62 mp şi respectiv 64 mp utili. Spaţiile interioare sunt foarte largi pentru o locuinţă şi au câte două băi. Una este aşezată pe hol, şi permite inclusiv instalarea unui duş, iar ce-a de-a doua este baia matrimonială, legată de dormitor. La acestea se adaugă şi un balcon de 6.5 mp. Apartamentele sunt predate la cheie, iar finisajele le alegeţi dumneavoastră din cele trei opţiuni disponibile.

 

►  Opţional: parcare şi boxe pentru depozitare

Locurile de parcare sunt disponibile atât în parcarea interioară, cât şi în cea exterioară. Acestea pot fi achiziţionate şi deveniţi proprietar pe suprafaţa respectivă de teren. De asemenea, pentru depozitare aveţi opţiunea de a cumpăra o boxă, unde să vă păstraţi bunurile aproape şi în siguranţă.

Lumina Park este situat într-o zonă cu acces imediat la bănci, centre comerciale, zone de recreere și instituții de învățământ și de cult. Lumina Park se remarcă și prin materialele de calitate folosite, compartimentările excelente și finisajele atent selecţionate. Toate acestea vin la un preț realist, cu posibilitatea de a fi achiziționate prin orice tip de credit bancar, cu costuri lunare comparabile unei chirii obișnuite.

- Finisajele sunt oferite la cheie, create de arhitecți și designeri de interior, existând posibilitatea de a alege între 3 variante cu materiale şi obiecte sanitare de excepție.
- Spații verzi amenajate pentru recreere.
- Blocurile dispun de rampă de acces pentru cărucioare și vor fi deservite fiecare de 2 lifturi Schindler, iar la nivelul demisolului şi subsolului exista boxe pentru depozitare, contra cost.
- Pentru siguranță sporită, accesul în bloc va fi monitorizat prin camere de supraveghere.
- in cadrul subsolului sunt prevazute Adăposturi de Protecţie Civilă (ALA) cu ieşiri de siguranţă la suprafaţă.

 

 

Oferim cumpărătorului liniştea şi siguranţa că imobilul achiziţionat îi va îndeplini cele mai înalte aşteptări.
Dispunem de propria noastră divizie de proiectare, cei care dau viaţă proiectului pentru dumneavoastră, inginerii noştri structurişti calculează structura de rezistenţă pentru a rezista fără avarii sau fisuri la cutremure de până la 8 grade Richter.

 

Lumina Park este un proiect dezvoltat și construit de către investitorul Energomontaj Grup și se află în vecinătatea supermarketului LIDL Găvana, Pitești, pe B-dul. Nicolae Balcescu, nr. 157 B.
- CONTACT: Piteşti, Cartier Găvana, B-dul Nicolae Bălcescu nr. 157 B
Andrei Constantin, tel. 0733.100.717 | e-mail: luminaparkresidence@gmail.com
| www.facebook.com/LuminaPark/ | www.luminapark.ro