Ludovic Orban a vizitat șantierul Sălii Polivalente din Pitești!

Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Judetean Argeș a postat în mediul online poze de la vizita de lucru a premierului Ludovic Orban pe șantierul Sălii Polivalente din Pitești și de asemenea a vorbit despre această lucrare finanțată de Guvernul României, prin Compania Nationala de Investiții.

Mesajul integral este următorul:

,, Am participat azi la vizita de lucru a premierului Ludovic Orban pe șantierul Sălii Polivalente din Pitești. Lucrarea, de aproximativ 90 de milioane de lei, este finanțată de Guvernul României, prin Compania Nationala de Investiții. Sala va avea aproximativ 5000 de locuri pentru spectatori si va beneficia de sute de locuri de parcare.Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica și candidatul PNL pentru Primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu, au fost alaturi de noi pe șantier, unde am putut afla direct de la constructor in ce stadiu se află lucrările.
Premierul Orban demonstreaza din nou că este interesat de lucrările de infrastructură din Arges, judetul având șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL. Se poate și în Arges!”

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012