Lucien Hora: Vreau să câștig un nou titlul la Trofeul Câmpulung Muscel

68 de piloți s-au înscris la Trofeul Câmpulung Muscel 2019 care contează ca etapa a opta din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. Competiția, organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lerești și al Consiliului Județean Argeș se anunță una incitantă.

Dacă la Categoria I, Mihai Leu și-a asigurat deja, din punct de vedere matematic, titlul de campion, Lucien Hora a dezvăluit în cadrul conferinței de presă că își dorește ca după etapa din acest weekend să câștige cel de-al șaptelea titlu de campion. El este în confruntare directă la Categia II cu  Emil Nestor. 

„Mă bucur să revin la Câmpulung. Traseul Lerești-Voina este unul în care timpul trece foarte repede, dar în care tensiunea este maximă. Este un traseu tehnic, unde se pot atinge viteze de 200 de kilometri pe oră. Sper să câștig aici al șaptelea titlu de campion, dar pentru asta trebuie să pilotez inteligent, să nu forțez limitele. În același timp, nu îmi doresc să termin pe locul doi, pentru că acesta este locul primului care pierde cursa”, a spus Hora.
Una din cele mai spectaculoase confruntări va fi cea de la Grupa E2/SH unde pentru tilul de campion se luptă la Câmpulung Costi Stratnic, Lucian Răduț, Bogdan Cuzma și Julien Răduță. 

Vali Porcișteanu își face încălzirea pentru Raliul Clujului

Nelipsit de la Trofeul Câmpulung, acolo unde a făcut de fiecare dată senzație din postura de forlighter, liderul din Campionatul Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, se va afla și el pe traseu, din aceeași postura, însă de data aceasta publicul va avea ocazia să îl vadă la volanul puternicului Citroen C3 R5, același bolid cu care va concura și săptămâna viitoare la Transilvania Rally în confruntarea care îi poate aduce titlul național.
  
„Chiar dacă vremea s-a mai răcit, avem speranțe că timpul va fi frumos și mizăm pe un număr ridicat de spectatori. Facem însă apel la aceștia să respecte întocmai indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță! Ne dorim să nu avem niciun incident din acest punct de vedere. Vor fi prezente pe traseu mașini puternice, piloți extrem de talentați și cred că va fi un spectacol pe măsură. Le ținem pumnii strânși și piloților musceleni care vor concura la ei acasă. Le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care au făcut posibilă organizarea și în acest an, la Câmpulung, a acestei competiții majore”, a menționat și Iulian Nicolaescu, reprezentantul Brothers Motor Sport. 

Competiția, transmisă live de FRAS

Sâmbătă vor fi programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, iar duminică cele două manșe de concurs, urmate de festivitatea de premiere, în jurul orei 17, în Piața Primăriei Câmpulung. Toate aceste momente vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a FRAS și a Trofeului Câmpulung Muscel.  
 

Restricții de circulație

Drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică  (21 şi 22 septembrie 2019) între orele 8 și 19. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.
Spectatorii și sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Brașov și dinspre Pitești spre Câmpulung trebuie să ia în calcul între 30 - 60 de minute de întârziere, având în vedere lucrările de reabilitare de pe drumul național, lucrări unde sunt instalate semafoare.