LOCURI NOI DE MUNCĂ ÎN ARGEȘ! LISA DRAXLMAIER SE EXTINDE CU O NOUĂ FABRICĂ!

LOCURI NOI DE MUNCĂ ÎN ARGEȘ! LISA DRAXLMAIER SE EXTINDE CU O NOUĂ FABRICĂ! Vor fi disponibile mii de locuri de muncă!

În urmă cu aproximativ un an, fosta fabrică Argesin a fost cumpărată cu 1 milion de euro de către omul de afaceri Gheorghe Soare, patronul de la Sorelo. Investiţia sa începe deja să dea roade, spaţiul fiind închiriat către compania Lisa Draxlmaier, furnizorul german de componente auto, sisteme electrice și electronice, interioare de lux și sisteme de bord pentru mărci premium din industria de profil, care a luat decizia de a se extinde.

Astfel, potrivit surselor noastre, chiar de la începutul anului viitor pe fosta locaţie Argesin va funcţiona o nouă fabrică a grupului Draxlmaier, care va genera automat şi crearea a câtorva mii de locuri de muncă. Noua investiţie vine la doar un an după ce, datorită comenzilor atrase de cea mai nouă companie din România a Grupului, Sisteme de Producție SRL (SDPC), a apărut necesitatea extinderii suprafeței de producție de la Pitești. Această extindere a început în 2015, prin închirierea a două hale de producție, a căror suprafața totală depășește 7.000 de metri pătrați. În aceste spații activitatea este acum în plină desfășurare.

Faptul că Draxlmaier este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa auto din lume este deja de notorietate, iar acesta este un lucru bun pentru judeţul nostru. Şi mai bine este că anul acesta compania a mai atras un proiect important, motiv pentru care a fost nevoită să-şi dezvolte activitatea închiriind o nouă hală, cea de la Argesin, care se află în apropierea celor existente.

„Este vorba despre un produs diferit, care necesită mai mult spațiu față de ce avem deja. În prezent, hala este în proces de amenajare, aducem echipamentele și ne pregătim să începem activitatea în cel mai scurt timp. Pentru a face față acestor proiecte, avem nevoie de noi angajați. Procesul de recrutare este în plină desfășurare, iar necesarul de personal depinde de comenzile pe care le vom avea.

În procesul de selecție au un avantaj considerabil persoanele cu experiență în domeniul în care ne desfășurăm activitatea”, ne-a declarat Peter Wocheslander, directorul operațional al Sisteme de Producție Cablaje. (Alin Moraru).

sursa: saptămânalul ancheta