Locuri libere la singurul ultra-sky maraton din țară

Singurul ultra-sky maraton din România care atinge cele mai înalte două vârfuri din țară, Vf. Negoiu și Vf. Moldoveanu, '2x2 Race',cea mai dificilă cursă de alergare montană din România va fi organizat pe 20 august.

Pentru dornicii de aventură, mai sunt trei zile de înscrieri. 

Termenul limită până la care se mai pot face înscrieri este duminică, 24 iulie, ora 24:00. Termenul e valabil și pentru cei care s-au înscris dar nu au achitat taxa. După data de 24 iulie, neachitarea taxei de înscriere atrage după sine pierderea locului la 2x2 race 2016!

Înscrierile se pot face online aici

Este de departe cel mai spectaculos și solicitant eveniment din calendarul competițional intern. Încă de la prima ediție a stârnit interesul Ultra Trail du Mont Blanc, cea mai importantă competiție de profil din lume -Chamonix-Mont Blanc, care consideră 2X2 Race cursă de calificare pentru acest ultra-maraton montan. Dificultatea este dată de altitudinea la care se aleargă, distanță, diferențele de nivel și de teren.

2X2 Race se desfășoară integral la peste 2.000 m, ceea ce o face unică în Europa și una dintre puținele din lume care înregistrează aceste valori. Cea mai joasă altitudine la care se aleargă este Bâlea Lac, la o altitudine de 2.039 m.

Sursa foto www.2x2race.com