LOCURI DE MUNCĂ! Selgros îşi pregăteşte venirea în Piteşti!

După ce, mult timp, zona de nord a municipiului a fost neglijată de către marii retaileri, odată cu deschiderea fostului hipermarket Real, devenit acum Auchan, interesul acestora faţă de cartierele respective a crescut semnificativ. Astfel, în zonă, au apărut deja magazine Lidle şi Penny Market, iar de curând reprezentanţii unui alt mare jucător de pe piaţă a început să facă demersurile pentru a cumpăra o bucată de teren în vederea deschiderii unui magazin.
Este vorba despre nemţii de la Selgros care se află la acest moment în tratative avansate pentru achiziţionarea terenului care se află între fosta Argeşeana şi Argesin, propunându-şi să deschidă aici cel de-al 20 magazin din ţara noastră. Chiar dacă momentan nu există date certe cu privire la lansarea viitorului magazin, surse din cadrul Primăriei Piteşti anticipează un ritm rapid al investiţiei, preconizând deschiderea cât mai curând.   

CITEŞTE ŞI: Locuri de muncă: SUPERBET angajează 25 de casieri! 

Compania Selgros a intrat pe piaţa din România în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Braşov, unde se află şi sediul administraţiei centrale a firmei. Selgros Cash & Carry România SRL este o societate a grupului TransGourmet CEE (anterior Fegro/Selgros Germania), cu sediul în oraşul Neu Isenburg, lângă Frankfurt. Concernul a fost înfiinţat în 1989 prin fuziunea grupurilor comerciale Fegro şi Selgros, deţinând în prezent 85 de magazine, 45 în Germania, 16 în Polonia, 5 în Rusia şi 19 în România. Din anul 2009, Fegro/Selgros Germania a devenit parte a grupului TransGourmet Holding SE şi a fost redenumit în TransGourmet CEE. Holdingul TransGourmet este astăzi controlat 100% de compania Coop Elveţia, una din cele două mari cooperative elveţiene care deţine diverse capacităţi de producţie, terenuri agricole şi lanţul de magazine Coop.