Cauţi loc de muncă? Se angajează infirmiere pentru cămin de bătrâni!

Căminul de bătrâni Dr. Georgescu de la Bascov are la acest moment disponibile 3 posturi de infirmieră. Nu se cere experiență şi sunt acceptate persoane cu studii medii, fără specializare în domeniul sanitar, urmând ca pregătirea personalului să se facă la locul de muncă. Importantă este deschiderea şi bunăvoința de a lucra în domeniu, anunţă angajatorul. 

CV-urile se pot depune, până la sfârșitul acestei săptămâni, la Centru Medical Dr. Georgescu din Piteşti, Str. Trivale, Nr. 78. Detalii la tel. 0248.210.285, între orele 10:00-18:00.

Căminul de bătrâni dr Georgescu se află în comuna Bascov, la 5 km de Pitești, se adresează adulților și vâstnicilor din Argeș şi este unul dintre cele mai moderne cămine din judeţ. Este un centru rezidential, dotat la standarde europene şi asigură cazare în regim de pensiune completă, pe timp nedeterminat, supraveghere, îngrijire şi asistență permanentă pentru bătrâni paralizați, cu Alzheimer, cu handicap, în camere de 1 și 2 paturi, cu săli de recuperare şi aparatură de ultimă generație.

Accesaţi aceste link pentru detalii despre insituţie.