Un nou izvor de mare adâncime, la Bradu

În aproximativ două săptămâni, vor începe lucrările de forare la un izvor de mare adâncime în fața Căminului Cultural din zona Bradu de Sus, după cum a declarat  primarul comunei, Dănuț Stroe.

„Această lucrare va deservi tot satul Geamăna. În 2017, am inaugurat un puţ de mare adâncime satul în Bradu de Jos, în zona lacului. Apa de acolo este apreciată nu numai de locuitori, dar și de cei care tranzitează localitatea. De multe ori, se formează cozi, iar apa îndeplindește toate standardele de calitate.”, a anunțat primarul Dănuț Stroe.
De asemenea, tot în această perioadă, vor continua lucrările de extindere a rețelei de canalizare a comunei.

„Ne aflăm în procedură pentru introducere canalizare ape pluviale pe strada Tăbăcariei şi pe strada Principală, porțiunea dintre pasarelă și fosta moară, partea dreaptă, pe sensul de mers Bradu-Piteşti, după care va urma amenajare canalizare pluvială pe Strada Serelor. Zilele acestea se publică pe SICAP anunţul pentru procedura de execuţie a lucrărilor de introducere canalizare pluvială şi asfaltare pe strada Profesor Gheorghe Barbu.” , a mai adăugat Dănuț Stroe.