LOC DE MUNCĂ: Spitalul de Pediatrie angajează!

Începând cu data de 21 noiembrie până pe 25 noiembrie, conducerea Spitalului de Pediatrie face angajări. Este vorba despre scoaterea la concurs a opt posturi de asistenți medicali pe perioadă nedeterminată, cinci posturi de infirmieri pe perioadă nedeterminată, precum și un post de brancardier.

De asemenea, tot în această perioadă se va susține concurs și pentru ocuparea a patru posturi de îngrijitori, precum și a patru posturi de muncitori calificați și necalificați. Posturile sunt vacante și au fost scoase la concurs printr-o aprobare a Consiliului  Județean emisă în 18 octombrie.

Posturile de asistenți medicali se adresează celor care au obținut atestatele de asistenți medicali generaliști și sunt dispuse pe mai multe secții ale Spitalului de Pediatrie, precum ATI, Oftalmologie, secția pentru Balneo-Fizioterapie, de asemenea infirmierele sunt pe mai multe secții, precum și pentru secția de primiri urgențe. Data-limită pentru înscriere la concurs este 15 noiembrie, ora 12.00, iar candidații trebuie să aibă asupra lor atestatul de asistenți medicali, cu viză valabilă, diplomă de absolvire, diplomă de bacalaureat, taxa de participare fiind de 50 de lei. Rezultatele dosarelor selectate se vor afișa cel mai târziu pe data de 17 noiembrie.

Proba scrisă va fi susținută pe data de 21 noiembrie, iar pentru celelalte posturi, pe data de 22 noiembrie. Doritorii pot obține mai multe detalii la sediul Spitalului de Pediatrie. De asemenea, menționăm faptul că cea mai mare unitate de pediatrie din Pitești este interesată de achiziționarea de servicii de specialitate pe ATI. Conducerea pune la dispoziția acestora două garsoniere amenajate în incinta spitalului sau într-un apartament cu trei camere contra unei chirii modice.

Sursa: Săptămânalul Ancheta