Liviu Ţâroiu: „Dacă avem continuitate, putem îndeplini ce ne-am propus și putem finaliza ce am început”

Stimați câmpulungeni,

Am intrat în această cursă pentru încă un mandat de primar al orașului pentru a DEMONSTRA că, dacă avem continuitate, putem îndeplini ce ne-am propus și putem finaliza ce am început. 
Sunt de acord cu fiecare dintre Dumneavoastră că trebuia să facem mai mult pentru orașul nostru în acest prim-mandat și DA, recunosc că EU îmi doream să finalizăm mai multe proiecte și îmi asum aceste întârzieri, dar, fără a căuta scuze, vă spun foarte sincer că nefinalizarea proiectelor nu a depins numai de noi, cei din administrația locală, a fost un cumul de factori care ne-au întârziat.
Accept orice critică, orice comentariu negativ venit din partea CETĂȚENILOR Câmpulungului, nu a contracandidaților, pentru că învăț din ele, pentru ca ȘTIU să mi le asum și pentru că și comentariile negative pot fi o sursă de inspirație și generatoare de noi proiecte frumoase pentru Câmpulung. 
Am intrat în această cursă, pentru că avem proiecte concrete în desfașurare pentru orașul nostru (reabilitarea COMPLETĂ a centrului orașului și a parcului Kretzulescu, extindere reţelei de gaze la nivelul întregului oraș, extinderea reţelei de apă și canalizare, asfaltare etc.), proiecte pentru care am depus efort și suflet să le inițiem, să identificăm sursele de finanțare și pe care le vom finaliza 100% în anii următori. Chiar dacă anumite voci spun că nu am făcut nimic pentru orașul nostru, nu îmi permit să îi contrazic, dar EU susțin că realizările se văd cu ochiul liber.
Vă spun cu sinceritate că un singur mandat de primar nu este suficient pentru a recupera timpul irosit în mandatele foștilor edili, iar pentru a întări ceea ce spun vă dau câteva exemple: Ion Georgescu este primarul municipiului Mioveni din anul 2007; Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, este în funcție din anul 2008; Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, este în funcţie din anul 2012 și a mai deținut această funcție în perioada 2004-2009. Deci doar având continuitate putem progresa și asta m-a îndemnat să intru din nou în această cursă.
Sunt un MUSCELEAN convins, născut pe meleaguri muscelene.
Haideți să continuăm ÎMPREUNĂ în direcția BUNĂ pentru Câmpulung! 

Cu stimă,
Ioan-Liviu Țâroiu