Liviu Ţâroiu: Bucuria de a fi util celor din jur este pentru mine mai presus de orice

Dragi prieteni,

A mai rămas foarte puțin timp până în ziua alegerilor, 27 septembrie 2020. Pentru mine este o onoare să fiu Primar în orașul pe care îl iubesc și va fi o onoare și o responsabilitate și mai mare dacă îmi veți da posibilitatea să continui proiectele începute la Câmpulung din anul 2016.
Ani la rând, mi-am pus priceperea în slujba dumneavoastră, muncind cinstit și purtându-mă civilizat de fiecare dată, în relația cu toți cei care au venit la Primărie pentru a-și rezolva diversele probleme.
Campania electorală a fost un prilej excelent de a ne reîntâlni, să iau contact direct cu dumneavoastră și să vă strâng mâinile, privindu-vă în ochi. Recunosc că au fost momente în care am înțeles că - indiferent cât de importante sunt marile proiectele de infrastructură urbană (decongestionarea traficului, infrastructura rutiera, dezvoltarea unui centru industrial, dezvoltarea turismului, etc.), cetățenii se raportează mult mai mult la micile probleme, cele punctuale și personale, cele care le afectează calitatea vieții de zi cu zi. Bucuria de a fi util celor din jur este pentru mine mai presus de orice. De când mă știu, m-ați făcut și mă faceți să mă simt minunat în #Câmpulung, orașul nostru, cu care trebuie să ne mândrim. Educația și principiile după care mă ghidez în viață îmi transmit o energie pe care o folosesc zi de zi în relația cu dumneavoastră. De aceea, îmi exprim încrederea că vom face o echipă foarte bună după 27 septembrie, când orgoliile și atitudinile negative nu mai au ce căuta în comunitatea noastră.
Vă aștept la vot Duminică! Continuitatea este soluția orașului nostru, Câmpulung!
Dorind să mergem împreună în direcția cea bună, vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat.

Cu prietenie,
Ioan Liviu Ţâroiu