Liviu Stancu - cel mai ambițios program de guvernare locală

Avocatul Liviu Stancu, prim-vicepreşedinte al PRO ROMÂNIA ARGEŞ, membru al Baroului ARGES, este candidatul la PRIMĂRIA PITEŞTIULUI. Liviu Stancu a deţinut calitatea de secretar de stat în Ministerului Justiţiei în Guvernul Ponta. Născut acum 53 de ani, este a şasea generație de piteşteni, este căsătorit și are un fiu.

Liviu Stancu are cel mai ambițios program de guvernare locală:
✔️ Stoparea scurgerilor de bani
✔️ Atragerea de fonduri nerambursabile
✔️ Crearea de noi locuri de muncă
✔️ Construirea unui spital ultramodern
✔️ Modernizarea transportului public
✔️ Ȋnverzirea orașului.

 


”De exact un sfert de veac lucrez în JUSTITIE ca avocat.

Din 2018 mă implic în activitatea politică ca fondator al  partidului PRO ROMÂNIA. M-a săturat să tot critic ce se întâmplă aici în ultimii ani, să nu fac nimic ca să schimb lucrurile. Tu crezi că nepăsarea și  lipsa ta de reacție îți  rezolvă problemele? Vrei ca viața să îți fie dirijată de incompetență și corupție?! Numai împreună putem să transformăm  ORAȘUL NOSTRU! TU, CU MINE, PENTRU PITEȘTI!

Familia mea este în Pitesti de vreo două sute de ani,  fiul meu fiind a șaptea generație de piteșteni. Pentru doi ani am plecat de aici ca adjunct al Ministrului de Justiție. Când m-am întors în oraș, deși în România lucrurile începuseră să se miște bine de tot, Piteștiul zăcea  într-o lume paralelă, aproape inert. De atunci orașul continuă să decadă pe zi ce trece, an de an!

Numai o conducere profesionistă, care să abordeze cu sinceritate și competență problemele orașului va putea să rezolve situația în care ne aflăm. Experiența diversă pe care am dobândit-o într-un sfert de veac în  profesie, aptitudinile pe care le-am dovedit, preocupările pe care le am, m-au ajutat să formez o echipă în PRO ROMÂNIA,  tineri pregătiți să mă sprijine în conducerea orașului ca și consilieri locali.”, spune Liviu Stancu.

 

Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010