Liviu Dragnea, audiat la DNA

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, a fost pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu. Se pare că Bombonica Prodana ar fi ținut în funcție angajați-fantomă, care primeau salarii fără a veni la serviciu.
Președintele PSD a fost pus sub urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual. Acuzațiile se referă la perioada în care șeful PSD era președinte al Consiliului Județean Teleorman și al filialei județene a partidului.

În perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea a determinat directorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, să mențină în funcție două persoane. Se pare că acestea ar fi lucrat de fapt la filiala PSD Teleorman, deși primeau salariu de la Direcția pentru Protecția Copilului.
Procurorii spun că salariile plătite celor două angajate fictive în perioada respectivă, au totalizat 91.362.

UPDATE

La ieșirea de la sediul DNA, Liviu Dragnea a ținut să precizeze jurnaliștilor că nu el conducea instituția respectivă și că nu îi este teamă de acest nou dosar: „S-a depășit nivelul e teamă. Eu merg înainte până la alegerile parlamentare, am toate șansele să rămân lider până la atunci.”