Liviu Dragnea, anunț despre taxe și salariul minim pe economie!

La finalul ședinței coaliției de guvernare care a avut loc astăzi, la Parlament, Liviu Dragnea a clarificat situația salariului minim pe economie. Astfel, Executivul nu va impune salariul de 2000 de lei, începând din 2018: „Cu salariul minim și vreau să repet această valoare, nu va fi impus de guvern salariul minim de 2000 de lei. Nu există așa ceva. Probabil dintr-o greșeală s-a rostogolit asta în spațiul public. Noi avem în program 1450 – în 2017, 1550 - anul viitor și 1650 (c.n. 2019), 1750 (c.n. 2020).”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, președintele PSD a specificat că nu va fi adoptată nicio taxă în plus pentru români, cu referire la taxa de solidaritate. În privința impozitului pe cifra de afaceri, liderul PSD a precizat: „Să fie foarte clar: nu vom modifica nicio procedură de ipozitare care să producă prejudicii companiilor cinstite. Nu renunț la ceea ce am promis în campania electorală, că România va fi un mediu atractiv pentru investiții.”

Impozitul pe gospodărie va fi amânat, din cauza întârzierilor care ar fi fost generate de fostul guvern, potrivit președintelui PSD, Liviu Dragnea.