Liviu Dragnea a ajuns de urgență la spital

După conferința de presă care s-a desfășurat, sâmbătă, la Snagov, Liviu Dragnea s-a dus direct la spital. Liderul PSD a anunțat la finalul conferinței că este nevoit să își facă un RMN, după ce a acuzat dureri de spate în timpul întâlnirii și discursului pe care l-a ținut în fața membrilor PSD.

„Vă mulțumesc, sincer nu mai pot să stau, din păcate", a spus Liviu Dragnea după 10 minute de declarații în fața presei. 

Se pare că liderul social-democraților ar fi plecat șchiopătând și ținându-se cu mâna de spate.

Codrin Ștefănescu, secretarul de stat al PSD, a declarat pentru Mediafax că probabil Liviu Dragnea va face un RMN pentru a vedea de la ce are durerile de spate.

"A mai avut o repriza de discopatie sciatica. S-a acutizat chestia asta. Astazi de abia mai statea in picioare sa vorbeasca de durere. Am insistat sa se duca sa isi faca un RMN sa isi faca analize si sa asculte sfatul medicul. Dupa sedinta de la PSD Ilfov ne-am impartit. Eu si colegul meu Mircea Draghici am plecat spre Braila, iar dumnealui a plecat spre Bucuresti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul ii va face RMN, analize", a declarat Codrin Stefanescu pentru MEDIAFAX.