Liviu Țâroiu: ”Sunt unul de-al vostru, respir, mă hrănesc, râd, glumesc...”

Dragi câmpulungeni,


Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o până acum şi pentru aportul dumneavoastră, cetăţenii municipiului Câmpulung, la dezvoltarea, modernizarea şi afirmarea localităţii noastre şi sunt convins că acest lucru o să-l facem împreună şi de aici înainte. 
Am decis să candidez la un nou mandat de primar, în vederea continuării investiţiilor începute, realizarea de investiţii noi care să ducă la creşterea nivelului de trai. 
Noi, muscelenii, trăim aici din tată în fiu, aici ne creștem și ne educăm copiii, noi știm cel mai bine ce ne doare și care ne sunt neajunsurile dar tot noi, prin firea noastră liberă, ne bucurăm de tot ce dezvoltăm, construim și proiectăm împreună, pentru un viitor pe care ni-l dorim mereu mai bun! 
Noi ne iubim muscelele și Râul Târgului de sub acest minunat cer  care este mai însorit ca în orice alt loc din lume! Ne mândrim cu istoria noastră, aici fiind locul unde a descălecat întemeietorul de țară, Negru Vodă Basarab! 
Nu ne mulțumim cu una cu două... căutăm să construim mereu mai bine, ne exprimăm în mod firesc revolta pentru orice neîmplinire, dar nu stăm pe loc, muncim și prin hărnicia noastră mergem mereu înainte! 
Sunt unul de-al vostru, respir, mă hrănesc, râd, glumesc.... mai sunt și trist, câteodată... trăiesc cu efervescența specific musceleană!

 
Noi ne știm pe noi cel mai bine! Mergem împreună, pentru un VIITOR ÎN DIRECȚIA BUNĂ!
Şi nu uitaţi, pe 27 septembrie, VOTAŢI POZIŢIA 3! 


Liviu Ioan Țâroiu