Lista plângerilor din Războieni!  Mizerie, scări praf, canalizare lipsă, apă prin țevile de gaze!

Lista plângerilor din Războieni!  Mizerie, scări praf, canalizare lipsă, apă prin țevile de gaze! Oamenii și-au vărsat năduful consilierilor locali ALDE aflați în teren!

 

Ca urmare a unor sesizări venite dinspre locuitorii cartierului piteștean Războieni, doi dintre membrii Consiliului Local Pitești, Ionuț Zidaru și Daniel Florea (ALDE), au mers ieri la fața locului și s-au întors cu o listă întreagă de plângeri.

Solicitarea transmisă de către președintele Asociației de Locatari BLJ6 s-a materializat, în timpul discuțiilor din cartier, într-un pomelnic de revendicări cetățenești. Oamenii din acest cartier, cunoscut ca  Cenușăreasa Piteștiului, au reclamat mizeria din jurul ghenelor, lipsa pavajului pe anumite scări de bloc, necesitatea unor limitatoare de viteză și lipsa canalizării în Bl.J7, unde rețeaua ar trebui prelungită.

Tabloul sumbru a fost completat de probleme precum  lipsa unui sistem de colectare a apei, situație  care permite ca apa să se scurgă prin țevile de gaze și să intre în scările de bloc, lipsa coșurilor de gunoi, dar și a unui hidrant, destinat situațiilor de criză.

Cei doi aleși publici locali de la ALDE,  Ionuț Zidaru și Daniel Florea, au încercat să sintetizeze aceste probleme într-o listă de necesități, angajându-se, în urma dicuțiilor cu oamenii, să susțină remedierea cât mai rapidă a situației în fața conducerii  administrației locale în care activează prin prezența lor ca reprezentanți ai cetățenilor în Consiliul Local.

CITITI SI subiectul zilei... Percheziții la Clemans! Patronul Cleianu, cu mandat de audiere: “Nu au ce găsi la percheziții! Pot căuta în toată firma!"