Lisa Draxlmaier prima companie din Argeș care a început  procesul de vaccinare! | Sursa Ta

Astăzi a început vaccinarea pentru operatorii economici mari. Lisa Draxlmaier este prima companie din Argeș care a solicitat și în care a început procesul de vaccinare. 

Prefectul Emilia Mateescu a fost cu această ocazie într-o vizită de lucru la compania Lisa Draxlmaier, unde s-au asigurat condițiile pentru ca angajații să se vaccineze împotriva virusului Sars-CoV-2.

Un număr de 102 angajați au ales să se vaccinaze. Această campanie se va desfășura și în următoarele zile pentru a se asigura imunizarea unui număr cât mai mare dintre aceștia.

În ceea ce privește desfășurarea procesului de vaccinare, acesta a început miercuri (12.05.2021) și durează până marți (18.05.2021). Serul folosit de către Lisa Draxlmaier este Pfizer-BioNTech. Angajații care au ales să se vaccineze vor primi o zi liberă.

CITEȘTE ȘI... HoReCa se vaccinează! Hotelul Victoria a dat startul

Lisa Draxlmaier este prima companie cu un număr mare de angajați (2000 de angajați) care au ales să se imunizeze.

Ca această acțiune să fie posibilă, prefectul a avut susținerea personalului medical de la Muntenia Hospital.

Tot mai multe companii din țară trimit solicitări pentru vaccinarea anti-COVID a angajaților la locul de muncă iar în privința județului Argeș, după Lisa Draxlmaier se pare că și la Uzina Dacia urmează să înceapă vaccinarea, la solicitarea uzinei.