Linia I în pandemie - Prefectul de Argeș, mulțumiri pentru munca depusă | Sursa Ta

Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, a mers astăzi la CJCCI, unde s-a întâlnit cu echipa CJCCI. Prefectul a fost încântat să descopere entuziasmul cu care își desfășoară activitatea. Cu această ocazie, prefectul le-a mulțumit și i-a felicitat pentru toată munca depusă în sprijinul oamenilor încă de la începutul pandemiei.  

Tot astăzi, prefectul s-a întâlnit cu echipe de lucru și intervenție, dispecerii, pompierii și personalul de la ambulanță din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Cei care lucrează în acest domeniu își îndeplinesc activitățile cu pasiune și devotament, de cele mai multe ori în condiții de stres extrem. În tot acest timp, se străduiesc să își mențină buna dispoziție ca să îi poată ajuta pe cei care au nevoie de ei. Activitatea lor nu este una care se termină odată cu încheierea programului de lucru, ci sunt în stare de alertă și în timpul lor liber. De fiecare dată sunt pregătiți să fie o echipă unită de spiritul de camaraderie și de certitudinea că mereu se pot baza unul pe celălalt.

Chiar dacă timpul pare că trece greu pentru cel care așteaptă să fie salvat, fiecare lucrător de aici face tot ce îi stă în putință ca ajutorul să ajungă cât mai repede acolo unde este nevoie.

Prefectul mulțumește personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș pentru întreaga lor activitatea și pentru dăruirea cu care își îndeplinesc sarcinile în folosul cetățenilor județului Argeș.