Promoţie la cămăşile bărbăteşti Rinnaldi!

Numărătoarea inversă pentru preţurile promoţionale şi cadourile oferite la chiziţionarea cămăşilor bărbăteşti este în desfăşurare. Norberto Fashion, magazin din galeriile Auchan Bradu vă însenimează zilele ploiase cu preţuri de care merită să profitaţi. 
- 1 cămaşă Rinnaldi - 20% reducere 
- 1 cămaşă Rinnaldi la preț întreg + 1 cămaşă Rinnaldi la - 50% reducere !
- 2 cămăși Rinnaldi la preț întreg + 1 cămaşă cu mâneca scurtă cadou! 

Promoția se încheie vineri, aşa că aveţi timp să vă îmbogăţiţi garderoba, mai ales dacă la finele săptămânii vă pregătiţi şi pentru o petrecere. 
Rinnaldi este cel mai tânăr producător de cămăși bărbătești din România. Experiența acumulată din anul 2008 până în prezent, cercetarea amănunțită a pieței de desfacere, viziunea echipei din spatele brand-ului Rinnaldi și studiul aprofundat în materie de țesături au făcut ca Rinnaldi să fie unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de cămăsi bărbătești din România. Rinnaldi vine în întâmpinarea clienţilor săi cu modele de actualitate, printuri în tendințe și țesături fine.

Țesăturile folosite pentru confecționarea cămășilor Rinnaldi sunt de cea mai bună calitate, astfel produsul finit fiind unul premium. Când vorbim de țesături de calitate ne referim la amestecuri de fire naturale și în special la bumbac. Firul de bumbac este cel mai des folosit datorită proprietăților sale foarte bune.
1.Bumbacul este nonalergen.
2.Bumbacul permite aerisirea și deci păstrează corpul aerisit.
3.Bumbacul absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurință.
4.Țesătura din bumbac poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa.
5.Cămășile din bumbac sunt moi și fine la atingere.
În același timp, bumbacul este o fibră foarte instabilă, de aceea el este tratat sau este folosit în amestec cu alte fibre.Rinnaldi folosește mai multe tipuri de țesături și amintim aici:
Țesătura din bumbac 100%.
Țesătura din 95%bumbac - 5%polyester.
Țesătura din 95%bumbac - 5%lycra (lycra este un fir care conferă țesăturii elasticitate, iar produsul finit primește și denumirea de “stretch”).
Țesătura din 80%bumbac - 20%polyester.

La ocazii speciale sau evenimente deosebite cămașa bărbătească de ocazie (de gală) Rinnaldi nu trebuie să lipsească.Gulerul special pentru papion, manșeta dublă pentru butoni și nasturii acoperiți desăvârșesc acest produs pentru care s-au folosit țesături fine.
La birou (ținuta office) Norberto Fashion recomandă cămășile bărbătești uni și în dungi fine de la Rinnaldi. Cele mai des întâlnite nuanțe în ținuta office sunt alb, negru, bleu, roz pal, lila.
Pentru plimbarea prin parc sau pe plajă, pentru aceste momente neformale Rinnaldi a creat diferite modele de cămăși. 
Combinațiile de culori și printuri fac astfel încât produsul final să fie unul WOW, spectaculos, care 100% te va scoate în evidență ca fiind diferit.