Câștigă o vacanță all inclusive la mare cu VIVO! Piteşti

Cumpărăturile din VIVO! Pitești le pot aduce clienţilor o vacanţă la mare pentru două persoane. La 12 ani de la deschiderea centrului comercial, reprezentanții VIVO! răsplătesc fidelitatea clienților cu un concurs care se desfășoară în perioada 6 mai – 2 iunie 2019 și care oferă ca premiu o vacanţă All Inclusive timp de o săptămână la Mera Resort din staţiunea Venus.
Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin din centrul comercial, în perioada 6 mai – 2 iunie 2019 și să se prezinte la biroul de informații, în aceeași zi, cu un act de identitate și bonul fiscal pentru a se înscrie la tombolă prin intermediul aplicației online VIVO! 

CITEȘTE ȘI ... A leșinat la ieșirea din restaurant - Bărbatul este inconștient!

 

În plus, clienţii care fac cumpărături în centrul comercial şi se înscriu la concurs au şansa de a câştiga unul din premiile săptămânale care constau în sesiuni de shopping în valoare de 1000 de lei fiecare. Magazinele din care clienţii câştigători pot alege să facă sesiunile de shopping în valoare de 1000 lei sunt următoarele: ADIDAS, ALB SI NEGRU, BE IN TIME, BENVENUTI, BIGOTTI, BSB, C&A, CATALI, DEICHMANN, DINOLAND, FANYLUX, GATTA, HERVIS, JOLIDON, KALLIA, KENDRA, KENVELO, KFC, KIDSMANIA, KULTO, LA FEMME, LEE COPPER, MARIONNAUD, MOTIVI, MUSSE, NORIEL, PIZZA BONITA, PLUSOPTIC, POEMA, SALAD BOX, SPLEND’OR, STEILMANN, STRIKEMANIA, SWAROVSKI, TEILOR, TEZYO, TIMEOUT, TOM TAILOR, XPRESS şi YVES ROCHER.


În data de 3 iunie 2019 va avea loc extragerea pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu, la biroul de informaţii din incinta VIVO! Pitești.