Lidl Ștefănești se inaugurează la jumătatea lunii iunie | Sursa Ta


Lucrările la viitorul supermarket Lidl din orașul Ștefănești se derulează pe repede înainte. Deja a fost arborat totemul, care se vede de la granița cu Piteștiul, iar clădirea este gata, urmând amenajarea interioară și exterioară. 

De asemenea, a mai fost creată o bandă pentru a facilita intrarea pe strada în capătul căreia se află Lidlul. După cum a anunțat primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, supermarketul își va deschide porțile undeva la jumătatea lunii iunie. 

Ștefăneștiul a devenit foarte atractiv pentru magazinele de proximitate, fiind asaltat de retaileri locali și internaționali, precum Jam, Profi și Carrefour. 

CITEȘTE ȘI... Lear, Nidec și Regia de Drumuri au renunțat la o parte din angajați!

Noul Lidl este construit pe strada Fitotronului, în imediata vecinătate a pasarelei de peste calea ferată, foarte aproape de cartierul Blocuri. 

Lidl are peste 280 de magazine și este într-un proces continuu de extindere, misiunea asumată fiind aceea de a oferi zilnic românilor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România, după cum se arată pe site-ul companiei. 


Sursa: Săptămânal Ancheta