Lidl și Poliția Română vă invită la ”Verde la educaţie pentru circulaţie”

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, în toate parcările supermarket-urilor Lidl din întreaga ţară, poliștii îi vor învața pe copiii din Argeș cum să fie pietoni exemplari.
Astfel, în parcarea magazinului Lidl din Piteşti situat pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 165 începând cu ora 11.00, polițiștii îi aștepată pe prichindeii curioși să participe la cursul de educație rutieră.

CITEȘTE ȘI ... Surpriză la Primăria Mioveni!


Este a patra ediţie a campaniei de educaţie şi prevenţie rutieră la nivel național, în care copiii cu vârste între 4 şi 10 ani sunt invitaţi să participe la o lecţie interactivă.
Prima parte a lecţiei de educaţie rutieră va fi reprezentată de secţiunea teoretică, în care cei mici vor afla toate informaţiile despre semnele de circulaţie, ce înseamnă fiecare, dar şi cât de important este să fie atenţi la trafic.
Apoi va urma o sesiune interactivă, unde copiii vor fi invitaţi să aplice cunoştinţele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulaţie rutieră în cadrul unui orăşel miniatural. La final, toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu premii.