Liderii social-democraților argeșeni - invitaţi de Liviu Dragnea la nunta fiului său

Catalogat drept cel mai important eveniment monden al anului, nunta lui Ștefan-Valentin Dragnea a adunat la Palatul Snagov toată protipendada PSD. Conform informaţiilor vehiculate de presa centrală, președintele social-democraților ar fi invitat, în calitate de socru mare, toți miniștrii PSD (28), toți președinții de CJ din țară (31), precum și liderii de organizații județene (47), primarii de municipii reședință de județ (20), în total 350 de invitați numai din partidul pe care cu onor îl conduce. Este de la sine înțeles că acestora li se adaugă și alți invitați, cu atât mai mult, cu cât s-a lansat în piață că nunta nu va fi cu dar. Afirmația a fost făcută publică chiar de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu: „Nu e o nunta cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politica, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea” - a spus acesta. 
Tânărul milionar Ștefan-Valentin Dragnea a decis să își pună pirostriile alături de femeia cu care are o relație de mai bine de 5 ani. Gina-Alexandra Tătulescu este o fostă Miss Universe România și este fiică de preot, tatăl său fiind paroh chiar la biserica unde cei doi ar fi vrut să fie cununați religios, „Sfântul Elefterie cel Nou”, din centrul Capitalei. Dar, pentru că 5.000 de protestatari și-au anunțat prezența în cadrul unui eveniment creat de aceștia pe reţelele de socializare intitulat „Mergem la nunta lui Dragnea JR” şi programat să se desfăşoare chiar în fața lăcașului de cult unde trebuia să aibă loc cununia religioasă, pe ultima sută de metri planurile s-au schimbat, cei doi primind binecuvântarea preotului la o altă biserică, din Snagov. Controversatul om de afaceri Sorin-Paul Stănescu, patronul Farmavet SA, și soția au fost nașii celui mai notoriu cuplu al momentului. Acesta a afirmat că are o relație de prietenie de 30 de ani cu familia Dragnea, încercând să infirme informaţiile apărute în ultimele zile conform cărora relaţia naş-fin cu fiul liderului PSD ar fi ajutat societatea pe care o deține să devină principal furnizor de dezinfectanți pentru DSV-urile din țară, în plină epidemie de pestă porcină.  
Exceptând motivele obiective, este greu de crezut că PSD-iştii chemaţi la nuntă de şeful lor de partid au declinat invitația lui Liviu Dragnea. În ceea ce privește echipa PSD de la Argeș, pe lista invitaţilor s-au aflat președintele Șerban Valeca și deputații Simona Bucura-Oprescu, Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu. Acesta din urmă a precizat că a fost invitat de către președinte chiar atunci când l-a sunat să îl felicite de ziua sa, astfel că fiind și apropiați nu a avut cum să lipsească de la nunta lui Dragnea Jr. Surse din PSD au susținut că la nunta fiului președintelui Dragnea au fost prezenți și numeroși directori și funcționari din ministere, dar și directori de agenții și instituții deconcentrate aflate sub coordonarea ministerelor, precum și senatori și deputați din partea ALDE. Pe lângă oficialităţi din lumea politică, la petrecerea cu ștaif de la Palatul Snagov au participat și personalități din lumea sportului, din mediul de afaceri, dar și din spațiul cultural. 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta