Liceenii de nota 10 fac shopping la Jupiter City! Blogger-ul Deea Codrea le va fi ghid

upiter City premiaza si in acest an absolventii de liceu argeseni care obtin media 10 la examenul de Bacalaureat cu sesiuni de shopping in magazinele centrului comercial. Tinerii vor avea la dispoziție 350 lei pentru a-si completa garderoba de vara. Aceștia vor fi insotiti la cumparaturi de catre fashion blogger-ul Deea Codrea.

Pentru a fi premiati, elevii trebuie sa indeplineasca toate criteriile de mai jos;
• Sa aiba domicilul in judetul Arges
• Sa fi obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat, promotia 2018
• Sa se prezinte la Biroul Jupiter City in perioada 11-31 iulie 2018, de luni pana vineri, interval orar 10.00-17.00 cu urmatoarele documente: carte de identitate, valabila, din care sa reiasa ca domiciliaza in judetul Arges, alaturi de o dovada scrisa a faptului ca a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat, promotia 2018 (diploma de bacalaureat, adeverinta eliberata de unitatea scolara).

Dupa validarea documentelor, se va stabili o zi in care castigatorul va merge la cumparaturi alaturi de fashion blogger-ul Deea Codrea.
 
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul este obligat sa semneze un contract de sponsorizare. Premiile se vor acorda primilor 15 participanti, in ordinea prezentarii lor la Biroul Jupiter City.