Liberalul Sofianu ironizează politica de promovare a tinerelor din PSD Argeş

Tensiunile din interiorul PSD Arges din ultima perioadă şi criticile membrilor de partid ce l-au avut drept ţintă pe liderul organizaţiei, senatorul Şerban Valeca, şi-au regăsit ecouri nu numai în rândul social-democraţilor, ci şi printre adversarii politici.


La conferinţa de presă a Partidului Naţional Liberal, consilierul Narcis Sofianu a fost mai mult decât ironic la adresa „telenovelelor” din PSD şi a bătut şaua ca să priceapă calul:
„Nu mi se pare corect ca domnul Valeca să fie criticat acum pentru faptul că a promovat la conducerea unor instituţii câteva fete frumoase din PSD Argeş, pe motiv că nu ar fi competente. Păi atunci când au fost promovați în funcții de conducere câteva zeci de urâţi din PSD de ce nu a întrebat nimeni de competenţe?! Pe de altă parte, consider că niciun membru al opoziției şi nici dumneavoastră, reprezentantii presei, nu avem cum să ştim mai bine decât domnul Valeca cât de competente sunt unele fete frumoase din PSD Argeş. Ca argesean, îmi doresc ca fetele frumoase din PSD promovate în funcții de conducere să demonstreze cel puţin atâta competenţă câtă i-au dovedit domnului senator Valeca” – a spus Sofianu.